Μια συνταγή για μπισκότα με μπαχαρικά που τρώγονται ευχάριστα για πρωινό αλλά και οποιαδήποτε στιγμή μέσα στην ημέρα. Από τη food blogger Κατερίνα Μόσχου [ΕΑΤpetit].
Mια συνταγή με ένα από τα δημοφιλή χειμωνιάτικα λαχανικά, την κολοκύθα σε σούπα με κάρυ, γάλα καρύδας και σπιτικό ζωμό κοτόπουλου. Από τη food blogger Κατερίνα Μόσχου [ΕΑΤpetit].
Μια γευστική συνταγή με κοτόπουλο βιολογικής εκτροφής, φουρνιστό με σκόρδο και άλλα μπαχάρια συνοδεία πικάντικου πουρέ κολοκύθας και κάστανου. Από τη food blogger Κατερίνα Μόσχου [ΕΑΤpetit].
Μια διαφορετική συνταγή μπισκότων με 100% αλεύρι ολικής άλεσης, κόκκινη γλυκοπατάτα, φρέσκο αβοκάντο, 100% σκόνη κακάο και μεγάλα κομμάτια σοκολάτας γάλακτος. Από τη food blogger Κατερίνα Μόσχου [ΕΑΤpetit].
Οι 176 σελίδες του περιλαμβάνουν 72 επιλεγμένες συνταγές, ταξινομημένες σε πρώτα και κύρια πιάτα, σε χορτοφαγικά, ψαρικά, σούπες, σαλάτες και λαχταριστά γλυκά.
Ένα γεύμα πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά και φυτικές ίνες που, αν δεν είσαι ήδη μυημένος, θα σε κάνει να υιοθετήσεις τα φρέσκα λαχανικά στη διατροφή σου. Από τη food blogger Κατερίνα Μόσχου [ΕΑΤpetit].
Μια εύκολη συνταγή για να συνοδεύσεις το κυριακάτικο πρωινό σου με ένα νόστιμο και θρεπτικό banana bread ή «ψωμί» μπανάνας, όχι και τόσο διαδεδομένο στην Ελλάδα. Από τη food blogger Κατερίνα Μόσχου [ΕΑΤpetit].
Mια διαφορετική εκτέλεση σε γνωστά υλικά - ένα νόστιμο πιάτο που συνδυάζει κοτόπουλο, φρέσκα λαχανικά και καστανό ρύζι. Από τη food blogger Κατερίνα Μόσχου [ΕΑΤpetit].
Mια μάλλον κλασική συνταγή που μπορεί να συνοδεύσει ένα επίσημο γεύμα (λέμε τώρα) αλλά στέκεται και μόνη της ως κυρίως γεύμα συνοδεία μιας πράσινης σαλάτας. Από τη food blogger Κατερίνα Μόσχου [ΕΑΤpetit].
Εναλλακτικά τρουφάκια για εσένα που θέλεις να καταναλώσεις ένα γλύκισμα που να περιέχει θρεπτικά συστατικά, ενέργεια και πρωτεΐνη. Από τη food blogger Κατερίνα Μόσχου [ΕΑΤpetit].
Ένα νόστιμο γεύμα πλούσιο σε πρωτεΐνη και θρεπτικά συστατικά, αγοράζοντας κόκκινο κρέας από κάποιο συνοικιακό κρεοπωλείο. Από τη food blogger Κατερίνα Μόσχου [ΕΑΤpetit].
Για τις δύσκολες ώρες που θέλεις να απολαύσεις μια γλυκιά λιχουδιά σας προτείνουμε υγρά cupcakes με πλούσιο λεμονάτο άρωμα που δεν περιέχουν αυγά και ζάχαρη αλλά λιναρόσπορο και στέβια. Από τη food blogger Κατερίνα Μόσχου [ΕΑΤpetit].
Ένα κέικ που εκτός από πλούσια γεύση έχει και θρεπτικά συστατικά, αφού περιέχει αλεύρι ολικής άλεσης, φρέσκο κολοκύθι, μπανάνα και ελαιόλαδο. Από τη food blogger Κατερίνα Μόσχου [ΕΑΤpetit].
Αξίζει να προμηθευτείς μερικά υλικά παραπάνω την επόμενη φορά που θα βγεις στην αγορά για τα ψώνια σου ώστε να προετοιμάσεις και να απολαύσεις μια νόστιμη ομελέτα. Από τη food blogger Κατερίνα Μόσχου [ΕΑΤpetit].
Αν σου αρέσουν οι γλυκές λιχουδιές και θέλεις να δοκιμάσεις μια διαφορετική συνταγή μπισκότων για να συνοδεύσεις τον καφέ ή το ρόφημά σου τότε σίγουρα πρέπει να φτιάξεις τη συνταγή. Από τη food blogger Κατερίνα Μόσχου [ΕΑΤpetit].
Αν σου αρέσει το ψάρι και θέλεις να φτιάξεις ένα διαφορετικό burger, μπορείς να δοκιμάσεις φρέσκο σολομό και αβοκάντο. Από την Κατερίνα Μόσχου [ΕΑΤpetit].
Φτιάξτε μια δροσερή σαλάτα με τη θαυματουργή αντράκλα (ή αλλιώς γλυστρίδα), φρέσκα σύκα και σταφίδα, φρέσκο κατσικίσιο τυρί και σως από ταχίνι. Από την Κατερίνα Μόσχου [ΕΑΤpetit].
Ένα διαφορετικό cheesecake που περιέχει δημητριακά και ξηρούς καρπούς αντί για μπισκότο, μέλι αντί για ζάχαρη και ελληνικό ανθότυρο αντί για τυποποιημένο τυρί. Από την Κατερίνα Μόσχου [ΕΑΤpetit].
Ένα ελαφρύ και νόστιμο γεύμα με χειροποίητο σουβλάκι κοτόπουλου και σπιτική πατατοσαλάτα, αφιερώνοντας λίγο παραπάνω χρόνο στην κουζίνα με το αποτέλεσμα να σε ανταμείβει.
Δοκίμασε την παρακάτω συνταγή και θα απολαύσεις ένα ελαφρύ γεύμα πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά, σίδηρο και φυτικές ίνες. Από την Κατερίνα Μόσχου [ΕΑΤpetit].
Επιλέγουμε ψητό φιλέτο μοσχαριού που έχει πλούσια γεύση και λίγα λιπαρά και το συνοδεύουμε με φρέσκα βλίτα που είναι νόστιμα και θρεπτικά. Ελαφρύς συνδυασμός για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού. Από την Κατερίνα Μόσχου [ΕΑΤpetit].
Τώρα που η θερμοκρασία ανεβαίνει επιλέγουμε μια δροσερή σαλάτα με φρέσκο σπανάκι που περιέχει πολλά θρεπτικά συστατικά καθιστώντας το υπέρ-τροφή. Από την Κατερίνα Μόσχου [ΕΑΤpetit].
O Γαστρονομικός τουρισμός αποτελεί θεμέλιο λίθο και το μέλλον του τουριστικού προϊόντος του Πηλίου και για αυτό τον λόγο το καλοκαίρι του 2020 το Agapitos Villas & Guesthouses έρχεται με μεγάλα νέα που θα ενισχύσουν τον γαστρονομικό χάρτη της περιοχής.
Το έξτρα παρθένο ελληνικό ελαιόλαδο "Salvation Olive Oil", φέτος, στη δεύτερη μόλις χρονιά κυκλοφορίας του κατακτά Χρυσό Μετάλλιο σε δύο κορυφαίους διεθνείς διαγωνισμούς ελαιόλαδου.
Εύκολο και ελαφρύ πιάτο που συνδυάζει νόστιμα υλικά, επιλέγοντας τη γλυκοπατάτα ως εναλλακτική γαρνιτούρα μιας και είναι πιο θρεπτική από την απλή πατάτα. Από την Κατερίνα Μόσχου [ΕΑΤpetit].
Πικάντικες γαρίδες με φρέσκα σπαράγγια και ντοματίνια. Όταν οι ρυθμοί πέφτουν και θέλεις να απολαύσεις ένα ελαφρύ και υγιεινό γεύμα χωρίς πολύ κόπο. Από την Κατερίνα Μόσχου [ΕΑΤpetit].
Το νέο έξτρα παρθένο ελληνικό ελαιόλαδο Salvation Olive Oil απέσπασε την υψηλότερη διάκριση του χρυσού μεταλλίου στον διαγωνισμό «2020 NYIOOC World Olive Oil Competition» στη Νέα Υόρκη, έναν από τους μεγαλύτερους διεθνείς διαγωνισμούς ελαιολάδου.
Φτιάξτε τις δικές σας μπάρες επιλέγοντας κάθε φορά διαφορετικά υλικά δημιουργώντας ένα σνακ με περισσότερη γεύση και πιο αγνά υλικά. Από την Κατερίνα Μόσχου [ΕΑΤpetit].
Τα pancakes (ή τηγανίτες ελληνιστί) έχουν και εναλλακτικό τρόπο παρασκευής, αντί για τα παραδοσιακά συστατικά χρησιμοποιούμε βρώμη, φρέσκια μπανάνα και χαρουπάλευρο.
Μαθαίνουμε την ελληνική ιστορία του μήλου από τη μυθολογία έως σήμερα, με οδηγό τη μακρά πορεία του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ζαγοράς Πηλίου και την «υπογραφή» Zagorin.
Ανατρέχουμε στην ιστορία του πιο οικείου soul food, του ψωμιού συντροφιά με συνταγές και πρωταρχικό υλικό το αλεύρι από τους Μύλους Αγίου Γεωργίου για σίγουρη επιτυχία και νοστιμιά.
Η Wolt μας φέρνει κοντά με το φαγητό, αλλά, κυρίως μας φέρνει το φαγητό και ταιριάζει μοναδικά την ανάγκη της εποχής με την ανάγκη μας να τρώμε καλά και υγιεινά μέσα από μία απολαυστική εμπειρία παραγγελίας.
Κάθε γεύση κι ένα ταξίδι με τη Wolt: σε ιταλικά bistro, στις πιο “hot” γαστρονομικές αφίξεις της πόλης, ταϊλανδέζικες και μεξικάνικες ή μικρές talk of the town γεύσεις κι όλες οι μυρωδιές του κόσμου στο σπίτι μας.
Συντροφιά με ξεχωριστές αλλά και γνώριμες συνταγές μαζί με τους Μύλους Αγ. Γεωργίου διαμορφώνουμε το ΑΒτάρι της καραντίνας που τις τελευταίες εβδομάδες βιώνουμε. Από την Πέπη Νικολοπούλου.
H Tate προτείνει φανταστικούς τρόπους να ζωγραφίσουμε τα αυγά, κάτι που θα φτιάξει το κέφι μας και θα δώσει ζωντάνια στο τραπέζι με χρώματα όπως αυτά στα έργα του Sir Cedric Morris.
Για τη βαφή των πασχαλινών αυγών, πέραν του κλασικού παραδοσιακού κόκκινου, πολλές ιδέες κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, εμείς κάναμε μία επιλογή και τις μοιραζόμαστε. Από την Πέπη Νικολοπούλου.
Μια συνταγή για μπισκότα με μπαχαρικά που τρώγονται ευχάριστα για πρωινό αλλά και οποιαδήποτε στιγμή μέσα στην ημέρα. Από τη food blogger Κατερίνα Μόσχου [ΕΑΤpetit].
Mια συνταγή με ένα από τα δημοφιλή χειμωνιάτικα λαχανικά, την κολοκύθα σε σούπα με κάρυ, γάλα καρύδας και σπιτικό ζωμό κοτόπουλου. Από τη food blogger Κατερίνα Μόσχου [ΕΑΤpetit].
Μια γευστική συνταγή με κοτόπουλο βιολογικής εκτροφής, φουρνιστό με σκόρδο και άλλα μπαχάρια συνοδεία πικάντικου πουρέ κολοκύθας και κάστανου. Από τη food blogger Κατερίνα Μόσχου [ΕΑΤpetit].
Μια διαφορετική συνταγή μπισκότων με 100% αλεύρι ολικής άλεσης, κόκκινη γλυκοπατάτα, φρέσκο αβοκάντο, 100% σκόνη κακάο και μεγάλα κομμάτια σοκολάτας γάλακτος. Από τη food blogger Κατερίνα Μόσχου [ΕΑΤpetit].
Οι 176 σελίδες του περιλαμβάνουν 72 επιλεγμένες συνταγές, ταξινομημένες σε πρώτα και κύρια πιάτα, σε χορτοφαγικά, ψαρικά, σούπες, σαλάτες και λαχταριστά γλυκά.
Ένα γεύμα πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά και φυτικές ίνες που, αν δεν είσαι ήδη μυημένος, θα σε κάνει να υιοθετήσεις τα φρέσκα λαχανικά στη διατροφή σου. Από τη food blogger Κατερίνα Μόσχου [ΕΑΤpetit].
Μια εύκολη συνταγή για να συνοδεύσεις το κυριακάτικο πρωινό σου με ένα νόστιμο και θρεπτικό banana bread ή «ψωμί» μπανάνας, όχι και τόσο διαδεδομένο στην Ελλάδα. Από τη food blogger Κατερίνα Μόσχου [ΕΑΤpetit].
Mια διαφορετική εκτέλεση σε γνωστά υλικά - ένα νόστιμο πιάτο που συνδυάζει κοτόπουλο, φρέσκα λαχανικά και καστανό ρύζι. Από τη food blogger Κατερίνα Μόσχου [ΕΑΤpetit].
Mια μάλλον κλασική συνταγή που μπορεί να συνοδεύσει ένα επίσημο γεύμα (λέμε τώρα) αλλά στέκεται και μόνη της ως κυρίως γεύμα συνοδεία μιας πράσινης σαλάτας. Από τη food blogger Κατερίνα Μόσχου [ΕΑΤpetit].
Εναλλακτικά τρουφάκια για εσένα που θέλεις να καταναλώσεις ένα γλύκισμα που να περιέχει θρεπτικά συστατικά, ενέργεια και πρωτεΐνη. Από τη food blogger Κατερίνα Μόσχου [ΕΑΤpetit].
Ένα νόστιμο γεύμα πλούσιο σε πρωτεΐνη και θρεπτικά συστατικά, αγοράζοντας κόκκινο κρέας από κάποιο συνοικιακό κρεοπωλείο. Από τη food blogger Κατερίνα Μόσχου [ΕΑΤpetit].
Για τις δύσκολες ώρες που θέλεις να απολαύσεις μια γλυκιά λιχουδιά σας προτείνουμε υγρά cupcakes με πλούσιο λεμονάτο άρωμα που δεν περιέχουν αυγά και ζάχαρη αλλά λιναρόσπορο και στέβια. Από τη food blogger Κατερίνα Μόσχου [ΕΑΤpetit].
Ένα κέικ που εκτός από πλούσια γεύση έχει και θρεπτικά συστατικά, αφού περιέχει αλεύρι ολικής άλεσης, φρέσκο κολοκύθι, μπανάνα και ελαιόλαδο. Από τη food blogger Κατερίνα Μόσχου [ΕΑΤpetit].
Αξίζει να προμηθευτείς μερικά υλικά παραπάνω την επόμενη φορά που θα βγεις στην αγορά για τα ψώνια σου ώστε να προετοιμάσεις και να απολαύσεις μια νόστιμη ομελέτα. Από τη food blogger Κατερίνα Μόσχου [ΕΑΤpetit].
Αν σου αρέσουν οι γλυκές λιχουδιές και θέλεις να δοκιμάσεις μια διαφορετική συνταγή μπισκότων για να συνοδεύσεις τον καφέ ή το ρόφημά σου τότε σίγουρα πρέπει να φτιάξεις τη συνταγή. Από τη food blogger Κατερίνα Μόσχου [ΕΑΤpetit].
Αν σου αρέσει το ψάρι και θέλεις να φτιάξεις ένα διαφορετικό burger, μπορείς να δοκιμάσεις φρέσκο σολομό και αβοκάντο. Από την Κατερίνα Μόσχου [ΕΑΤpetit].
Φτιάξτε μια δροσερή σαλάτα με τη θαυματουργή αντράκλα (ή αλλιώς γλυστρίδα), φρέσκα σύκα και σταφίδα, φρέσκο κατσικίσιο τυρί και σως από ταχίνι. Από την Κατερίνα Μόσχου [ΕΑΤpetit].
Ένα διαφορετικό cheesecake που περιέχει δημητριακά και ξηρούς καρπούς αντί για μπισκότο, μέλι αντί για ζάχαρη και ελληνικό ανθότυρο αντί για τυποποιημένο τυρί. Από την Κατερίνα Μόσχου [ΕΑΤpetit].
Ένα ελαφρύ και νόστιμο γεύμα με χειροποίητο σουβλάκι κοτόπουλου και σπιτική πατατοσαλάτα, αφιερώνοντας λίγο παραπάνω χρόνο στην κουζίνα με το αποτέλεσμα να σε ανταμείβει.
Δοκίμασε την παρακάτω συνταγή και θα απολαύσεις ένα ελαφρύ γεύμα πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά, σίδηρο και φυτικές ίνες. Από την Κατερίνα Μόσχου [ΕΑΤpetit].
Επιλέγουμε ψητό φιλέτο μοσχαριού που έχει πλούσια γεύση και λίγα λιπαρά και το συνοδεύουμε με φρέσκα βλίτα που είναι νόστιμα και θρεπτικά. Ελαφρύς συνδυασμός για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού. Από την Κατερίνα Μόσχου [ΕΑΤpetit].
Τώρα που η θερμοκρασία ανεβαίνει επιλέγουμε μια δροσερή σαλάτα με φρέσκο σπανάκι που περιέχει πολλά θρεπτικά συστατικά καθιστώντας το υπέρ-τροφή. Από την Κατερίνα Μόσχου [ΕΑΤpetit].
O Γαστρονομικός τουρισμός αποτελεί θεμέλιο λίθο και το μέλλον του τουριστικού προϊόντος του Πηλίου και για αυτό τον λόγο το καλοκαίρι του 2020 το Agapitos Villas & Guesthouses έρχεται με μεγάλα νέα που θα ενισχύσουν τον γαστρονομικό χάρτη της περιοχής.
Το έξτρα παρθένο ελληνικό ελαιόλαδο "Salvation Olive Oil", φέτος, στη δεύτερη μόλις χρονιά κυκλοφορίας του κατακτά Χρυσό Μετάλλιο σε δύο κορυφαίους διεθνείς διαγωνισμούς ελαιόλαδου.
Εύκολο και ελαφρύ πιάτο που συνδυάζει νόστιμα υλικά, επιλέγοντας τη γλυκοπατάτα ως εναλλακτική γαρνιτούρα μιας και είναι πιο θρεπτική από την απλή πατάτα. Από την Κατερίνα Μόσχου [ΕΑΤpetit].
Πικάντικες γαρίδες με φρέσκα σπαράγγια και ντοματίνια. Όταν οι ρυθμοί πέφτουν και θέλεις να απολαύσεις ένα ελαφρύ και υγιεινό γεύμα χωρίς πολύ κόπο. Από την Κατερίνα Μόσχου [ΕΑΤpetit].
Το νέο έξτρα παρθένο ελληνικό ελαιόλαδο Salvation Olive Oil απέσπασε την υψηλότερη διάκριση του χρυσού μεταλλίου στον διαγωνισμό «2020 NYIOOC World Olive Oil Competition» στη Νέα Υόρκη, έναν από τους μεγαλύτερους διεθνείς διαγωνισμούς ελαιολάδου.
Φτιάξτε τις δικές σας μπάρες επιλέγοντας κάθε φορά διαφορετικά υλικά δημιουργώντας ένα σνακ με περισσότερη γεύση και πιο αγνά υλικά. Από την Κατερίνα Μόσχου [ΕΑΤpetit].
Τα pancakes (ή τηγανίτες ελληνιστί) έχουν και εναλλακτικό τρόπο παρασκευής, αντί για τα παραδοσιακά συστατικά χρησιμοποιούμε βρώμη, φρέσκια μπανάνα και χαρουπάλευρο.
Μαθαίνουμε την ελληνική ιστορία του μήλου από τη μυθολογία έως σήμερα, με οδηγό τη μακρά πορεία του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ζαγοράς Πηλίου και την «υπογραφή» Zagorin.
Ανατρέχουμε στην ιστορία του πιο οικείου soul food, του ψωμιού συντροφιά με συνταγές και πρωταρχικό υλικό το αλεύρι από τους Μύλους Αγίου Γεωργίου για σίγουρη επιτυχία και νοστιμιά.
Η Wolt μας φέρνει κοντά με το φαγητό, αλλά, κυρίως μας φέρνει το φαγητό και ταιριάζει μοναδικά την ανάγκη της εποχής με την ανάγκη μας να τρώμε καλά και υγιεινά μέσα από μία απολαυστική εμπειρία παραγγελίας.
Κάθε γεύση κι ένα ταξίδι με τη Wolt: σε ιταλικά bistro, στις πιο “hot” γαστρονομικές αφίξεις της πόλης, ταϊλανδέζικες και μεξικάνικες ή μικρές talk of the town γεύσεις κι όλες οι μυρωδιές του κόσμου στο σπίτι μας.
Συντροφιά με ξεχωριστές αλλά και γνώριμες συνταγές μαζί με τους Μύλους Αγ. Γεωργίου διαμορφώνουμε το ΑΒτάρι της καραντίνας που τις τελευταίες εβδομάδες βιώνουμε. Από την Πέπη Νικολοπούλου.
H Tate προτείνει φανταστικούς τρόπους να ζωγραφίσουμε τα αυγά, κάτι που θα φτιάξει το κέφι μας και θα δώσει ζωντάνια στο τραπέζι με χρώματα όπως αυτά στα έργα του Sir Cedric Morris.
Για τη βαφή των πασχαλινών αυγών, πέραν του κλασικού παραδοσιακού κόκκινου, πολλές ιδέες κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, εμείς κάναμε μία επιλογή και τις μοιραζόμαστε. Από την Πέπη Νικολοπούλου.