Παιδικές παραστάσεις

Έρχονται

Δεν βρέθηκαν παραστάσεις

Τελευταία εβδομάδα

Δεν βρέθηκαν παραστάσεις

Άρθρα, συνεντεύξεις, κριτικές, βίντεο

9 Ιουνίου, 2022
Με δύο ξεχωριστά καλοκαιρινά camps, οι «Μορφές Έκφρασης» ανοίγουν τις πόρτες τους στους μικρούς καλλιτέχνες, στα παιδιά που αγαπούν ιδιαίτερα την τέχνη της μουσικής και του θεάτρου.
28 Μαΐου, 2022
Μαθαίνουμε για τα βότανα και τις θεραπευτικές τους ιδιότητες αλλά και για τα λουλούδια και τα κρυμμένα μυστικά τους μέσα από ένα βιβλίο-ταξίδι στον κήπο της ομορφιάς και της γνώσης που ενεργοποιεί όλες τις αισθήσεις. Από την Πέπη Νικολοπούλου.
28 Απριλίου, 2022
Στην αυλή του Μουσείου Τηλεπικοινωνιών πραγματοποιείται την Κυριακή 8 Μαΐου το Υπαίθριο Εργαστήρι Χαρακτικής «Τυπώματα με Ποδήλατο».
27 Απριλίου, 2022
Την Κυριακή 1η Μαΐου το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος γιορτάζει την Άνοιξη με μια μεγάλη γιορτή από το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα με μουσική, χορό, βιβλία, δημιουργική απασχόληση και πρωτομαγιάτικες δραστηριότητες.
19 Απριλίου, 2022
Γνωρίζουμε τη Φωτεινή Τίκκου, την εικονογράφο που βρίσκεται πίσω από γνωστά κι επιτυχημένα βιβλία. Από την Πέπη Νικολοπούλου.
5 Απριλίου, 2022
Χρόνια πολλά σε όλες εκείνες τις ιστορίες που μας δίδαξαν, μας ταξίδεψαν, μας έκαναν να συναισθανθούμε, που μας γνώρισαν καλύτερα τον εαυτό μας που μας  μετέδωσαν νέες γνώσεις.
4 Απριλίου, 2022
Καθένα μια απολαυστική εμπειρία ανάγνωσης. Καθένα μια ξεχωριστή καταβύθιση στην ανθρώπινη ψυχή. Για αυτή την εβδομάδα ξεχωρίσαμε τέσσερα βιβλία - ικανά να απευθυνθούν και να μιλήσουν σε ένα ευρύ ηλικιακό κοινό.
3 Απριλίου, 2022
Το Ελληνικό Τμήμα της ΙΒΒΥ – Κύκλος του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου ανακοίνωσε τα βραβεία σε δημιουργούς για τη συγγραφή, εικονογράφηση και μετάφραση λογοτεχνικών βιβλίων για παιδιά και νέους.