Άρθρα, συνεντεύξεις, κριτικές, βίντεο

Βρεθήκαμε στη Συνέντευξη Τύπου με τους συντελεστές της παράστασης «Ιφιγένεια εν Αυλίδι» σε σκηνοθεσία του Ρώσου Τιμοφέι Κουλιάμπιν, που ανοίγει τα φετινά Επιδαύρια σε παγκόσμια πρεμιέρα. Από τη Ζωή Λυμπέρη.
June 14, 2024
Το Μπαλέτο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής ταξίδεψε στην Αίγυπτο στις 6 και 7 Ιουνίου και παρουσίασε δύο παραστάσεις χορού στην Όπερα του Καΐρου.
June 4, 2024
Στις 4 Ιουνίου του 1984 ο Bruce Springsteen κυκλοφόρησε το έβδομο και δημοφιλέστερο άλμπουμ του, το "Born In The U.S.A.".
May 28, 2024
H Ελίνα Ρίζου, ο Αναστάσης Ροϊλός, ο Φώτης Στρατηγός και ο Δημήτρης Καπουράνης είναι οι φετινοί νικητές των βραβείων.
May 27, 2024
Η Εθνική Λυρική Σκηνή προσφέρει 1.500 δωρεάν θέσεις σε ανέργους στη γενική δοκιμή της όπερας του Πουτσίνι Τόσκα, την Παρασκευή 31 Μαΐου στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού.
Η χορογράφος Πωλίνα Κρεμαστά μάς βάζει στη χορευτική συνομιλία του ''Minor gesture (χειρονομία ελάχιστη)'' και μας μιλά για τον χορό ως «φροντίδα του ελάχιστου». Από τη Ζωή Λυμπέρη.
May 22, 2024
Η Εύη Σούλη μοιράζεται το Ημερολόγιο Προβών για την site specific performance «Ψιλικά» που παρουσιάζεται από την ομάδα «Στέρεο Νερό».
May 20, 2024
Ο χορογράφος Δημήτρης Μυτιληναίος μοιράζεται το Ημερολόγιο Προβών της παράστασης ''Ηard pop'' που παρουσιάζεται από τις 27 Μαΐου έως τις 2 Ιουνίου σ' ένα καινούργιο στούντιο στον Νέο Κόσμο.