Μουσική

Άρθρα, συνεντεύξεις, κριτικές, βίντεο

22 Μαρτίου, 2023
Ο Σπύρος Γραμμένος και η Νεφέλη Φασούλη τραγουδούν για τις γυναικοκτονίες.
20 Μαρτίου, 2023
Δεν υπάρχει κανένας εγωισμός σε αυτό που κάνει o Hugo Kant. Είναι αυτός, τα πλήκτρα του, οι άπειρες καλωδιώσεις των μηχανημάτων του, τα τσιγάρα του και…. το φλάουτο! Από τη Μύριαμ Παρασκευοπούλου.
20 Μαρτίου, 2023
Έλαβε τη σκυτάλη από τον Μάνο Χατζιδάκι, όταν ο ίδιος δήλωσε: «Ο διάδοχος του Χατζιδάκι είναι γυναίκα. Και λέγεται Λένα Πλάτωνος», και σήμερα την αποκαλούν ιέρεια της ηλεκτρονικής μουσικής. Γράφει ο Στέλιος Παρρής.
18 Μαρτίου, 2023
Το αειθαλές σύμβολο της Patti Smith μέσα στα χρόνια. Από τη Μύριαμ Παρασκευοπούλου.
17 Μαρτίου, 2023
Το Παιδί Τραύμα κυκλοφορεί το νέο single με τίτλο «Απόψε φυλάω τον εαυτό μου για σένα».
16 Μαρτίου, 2023
Με no-photo και no-video policy το "Wall of Sound" έρχεται για να σταθούμε και να αναμετρηθούμε χορευτικά μπρος από έναν τοίχο με ηχεία σε έναν νέο χώρο στην περιοχή του Ελαιώνα. Γράφει ο Στέλιος Παρρής.
12 Μαρτίου, 2023
Η κυκλοφορία και η δισκογραφική επιτυχία του "Strange Fruit" κατάφερε να γίνει η αρχή της συσπείρωσης των  σωματείων για τα ανθρώπινα δικαιώματα με τη μορφή της Billie να συμβάλει σημαντικά. Από τη Μύριαμ Παρασκευοπούλου.
10 Μαρτίου, 2023
Λίγο πριν την εμφάνισή της στο VOX, μιλήσαμε για κουτάκια, ενοχές, νύχια, αλλαγές, αργαλειό, πατατάκια με αλάτι και αγάπη, σε ένα άφιλτρο skype call, φορώντας panda pyjamas. Συνέντευξη στη Μύριαμ Παρασκευοπούλου.