Μουσική

Άρθρα, συνεντεύξεις, κριτικές, βίντεο

June 19, 2024
Ο Δήμος Αθηναίων τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής με συναυλίες σε εμβληματικά τοπόσημα της πόλης, μουσικές συνεργασίες με το ΕΚΠΑ, αλλά και μια ξεχωριστή βραδιά στο Μουσείο Μαρία Κάλλας.
Με τον amalia προσπαθήσαμε να ξεδιαλύνουμε κάποια ερωτηματικά με αφορμή το ντεμπούτο άλμπουμ του. Από τη Μύριαμ Παρασκευοπούλου.
June 3, 2024
Ελάχιστοι καλλιτέχνες κοινωνούν την ολότητα τους, συμπεριλαμβανομένου και του φωτός και του σκότους τους, τόσο άδολα με το κοινό με χαρακτηριστική συνέπεια 40 και κάτι χρόνων. Ο Nick Cave είναι σίγουρα ένας από αυτούς! Από τη Μύριαμ Παρασκευοπούλου.
June 2, 2024
Το soundtrack του Μάϊου περιέχει τον σεμιναριακό Κ. Βήτα, την υποθάλπουσα μαυρίλα του Teddy Swims, τον αυτοκρατορικό Kamasi Washington και φυσικά τις εξαιρετικές Αλεξάνδρα Σιετή και Καλλιόπη Μητροπούλου. Από τη Μύριαμ Παρασκευοπούλου.
May 29, 2024
Κυκλοφορεί η ηχογράφηση της συναυλίας στο Καλλιμάρμαρο για τα 50 χρόνια του Βασίλη Παπακωνσταντίνου στο τραγούδι.
May 20, 2024
Εν αναμονή της νέας ολοκληρωμένης δισκογραφικής δουλειάς της Νατάσσας Μποφίλιου, του Θέμη Καραμουρατίδη και του Γεράσιμου Ευαγγελάτου με τίτλο «Κάτι Καίγεται», κυκλοφορεί το τραγούδι-προπομπός «Το Μπάλωμα».
April 30, 2024
Το soundtrack του μήνα έχει Jose James, Lizz Wright, BADBADNOTGOOD, K. Bήτα, Vassilina, IOTA PHI, Sillyboy's Ghost Relatives και Οne Of Vas. Από τη Μύριαμ Παρασκευοπούλου.
April 23, 2024
Συναντήσαμε τον Μιχάλη Καλκάνη λίγο πριν την εμφάνιση του στο Half Note και μιλήσαμε για την άνοιξη, μια παρελθοντική punk μπάντα και την πορεία του "Emotions" ως τώρα. Από τη Μύριαμ Παρασκευοπούλου.