Μουσική

Άρθρα, συνεντεύξεις, κριτικές, βίντεο

7 Ιουνίου, 2022
Μετά από 35 μήνες σιωπής, η Πλατεία Νερού ξαναζωντανεύει και το αγαπημένο μουσικό φεστιβάλ επιστρέφει μεγαλύτερο από ποτέ.
7 Ιουνίου, 2022
Η Μαρίνα Σάττι κυκλοφόρησε το πρώτο της άλμπουμ με τίτλο ''YENNA''.
6 Ιουνίου, 2022
Λίγους μήνες μετά την πρεμιέρα στο 24ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης του documentary film "Dimitris Skyllas: AFTERPOP", κυκλοφόρησε το soundtrack με την πρωτότυπη μουσική του Δημήτρη Σκύλλα.
3 Ιουνίου, 2022
Ο πολυβραβευμένος Γαλλολιβανέζος τρομπετίστας Ibrahim Maalouf έρχεται ζωντανά την Τρίτη 28 Ιουνίου στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού για να παρουσιάσει τον δικό του μουσικό κόσμο στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου 2022.
3 Ιουνίου, 2022
Τα Κύματα είναι ένα τραγούδι που έγραψε η Σόφη Σαρηγιαννίδου βασισμένη στο minimal wave ύφος της δεκαετίας του ’80.
30 Μαΐου, 2022
Μας ευχαρίστησε και είπε πως πάντα θα αγαπάει το ελληνικό κοινό, γιατί με έναν τρόπο γίναμε το δικό της τηλεφώνημα για την επιτυχία: Μια εξωπραγματική παράσταση με μόνους πρωταγωνιστές τη στεντόρεια φωνή της Imany και 8 τσέλο. Από τη Μύριαμ Παρασκευοπούλου.
27 Μαΐου, 2022
Λίγο πριν ερμηνεύσει ως σολίστ με τον Λεωνίδα Καβάκο στη συναυλία της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών για τα παιδιά πρόσφυγες από την Ουκρανία, ο Ηλία Λιβιεράτος εξομολογείται τον θαυμασμό του για τον κορυφαίο Έλληνα βιολονίστα και μιλάει για το έργο του Μότσαρτ.
25 Μαΐου, 2022
Η Beth Hart επιστρέφει στο Θέατρο Βράχων στις 4 Ιουνίου με αφορμή το τελευταίο αφιερωματικό της άλμπουμ στους Led Zeppelin “A Tribute To Led Zeppelin”. Από τη Μύριαμ Παρασκευοπούλου.