Εκθέσεις

Άρθρα, συνεντεύξεις, κριτικές, βίντεο

19 Μαρτίου, 2023
Το όνομά της βρίσκεται ανάμεσα στις πιο επιδραστικές γυναίκες φωτογράφους του 20ού αιώνα - η Diane Arbus τόλμησε να πιστέψει στην ανεξαρτησία της και μέσα από τις εικόνες της να δώσει φωνή στη μοναδικότητα. Από τη Ζωή Λυμπέρη.
18 Μαρτίου, 2023
Το εργοστάσιο παραγωγής ενέργειας γίνεται ταυτόχρονα και εργοστάσιο παραγωγής επιθυμιών ξυπνώντας μνήμες του βιομηχανικού παρελθόντος μέσα από τις εικαστικές δημιουργίες 38 καλλιτεχνών. Από την Πέπη Νικολοπούλου.
17 Μαρτίου, 2023
Το ΕΜΣΤ συμμετέχει στην Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης με ξεναγήσεις στις εκθέσεις του και με μια μουσική εκδήλωση.
16 Μαρτίου, 2023
Διευθύντρια με τετραετή θητεία ορίζεται η Θούλη Μισιρλόγλου στο MOMus-Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης- Συλλογές Μακεδονικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης και Κρατικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης.
14 Μαρτίου, 2023
Η έκθεση "Chryssa & New York" στη Νέα Υόρκη, παρουσιάζει δεκάδες σπάνια εμφανιζόμενα γλυπτά νέον της πρωτοπόρας στην τέχνη του φωτός καλλιτέχνιδας. Από την Πέπη Νικολοπούλου.
9 Μαρτίου, 2023
Με νέα έργα και γλυπτά της Yayoi Kusama η έκθεση "I Spend Each Day Embracing Flowers" σηματοδοτεί τη δέκατη επέτειο από την πρώτη έκθεση της Kusama με τον David Zwirner.
7 Μαρτίου, 2023
Η νέα σεζόν του ΟΠΑΝΔΑ παρουσιάζει τρεις σημαντικούς εκπροσώπους της σύγχρονης ελληνικής τέχνης.
7 Μαρτίου, 2023
Το Μουσείο Victoria & Albert του Λονδίνου θα στεγάσει περισσότερα από 80.000 αντικείμενα από τη μουσική καριέρα και ζωή του Ντέιβιντ Μπόουι.