Όλες οι εκθέσεις

Άρθρα, συνεντεύξεις, κριτικές, βίντεο

9 Ιουνίου, 2022
Για δέκα χρόνια, από το 2000 έως λίγες ημέρες πριν τον θάνατό της το 2010, ο Δημήτρης Γέρος επισκεπτόταν τη Louise Bourgeois στο περίφημο σπίτι-στούντιο στη Νέα Υόρκη.
8 Ιουνίου, 2022
Το Ίδρυμα Β&Ε Γουλανδρή παρουσίασε την αναδρομική έκθεση της Αλεξάνδρας Αθανασιάδη «Πλάθοντας το άυλο», που θα φιλοξενήσει αυτό το καλοκαίρι στο Μουσείο της Άνδρου και ανακοίνωσε τον εκθεσιακό προγραμματισμό του έως το 2024.
6 Ιουνίου, 2022
Αχαλίνωτη φαντασία, τεράστια έργα και “Dream On” με τα έργα μεγάλης κλίμακας της Συλλογής Δ.Δασκαλόπουλου να παρουσιάζονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Από την Κατερίνα Παρρή.
3 Ιουνίου, 2022
Μέσα σε μια “Πολεμική Σκηνή” με ήχους από αρβανίτικα τραγούδια, τα «Θραύσματα» μας καλούν στο Parking του Παλαιού Ελαιουργείου Ελευσίνας να καθρεφτιστούμε συλλαβίζοντας τους στίχους των Ελεύθερων Πολιορκημένων. Από την Κατερίνα Παρρή.
3 Ιουνίου, 2022
Ο STMTS χρησιμοποιεί ακρυλικά χρώματα και σπρέι για να δημιουργήσει ισχυρές εικόνες που αποτελούνται από παιχνιδιάρικες σκηνές που απεικονίζουν τα παιδιά, τη φύση αλλά και τη ζωή στην πόλη σε ένα μετα-αποκαλυπτικό αλλά αισιόδοξο τοπίο.
3 Ιουνίου, 2022
Οι Ειρήνη Βλαβιανού, Λυδία Δεληκούρα, Γιώργος Μαραζιώτης και Αλέξανδρος Ροκαδάκης συμμετέχουν στην πολιτιστική δράση "Ισμαήλ Project" που διερευνούν τη σχέση τους με την τοπογραφία και ιστορικότητα της περιοχής.
2 Ιουνίου, 2022
«Θέλαμε να προβάλλουμε το έργο και την προσωπικότητά του, με έναν τρόπο που μόνο εμείς μπορούμε. Θέλουμε αυτή η έκθεση να αποτελέσει ένα βιωματικό και πολυδιάστατο εορτασμό της ζωής του Jean-Michel». Aπό την Πέπη Νικολοπούλου
1 Ιουνίου, 2022
Η γκαλερί Δύο Χωριά ανακοινώνει νέο εκθεσιακό χώρο στην Ακρόπολη που ανοίγει με την ομαδική έκθεση ''After Hope'' στις 18 Ιουνίου.