ελc Reporter

O ελc Reporter μοιράζεται μαζί σας επίκαιρα θέματα, που συνδέουν τον πολιτισμό με την πολιτική και την κοινωνία

28 Ιανουαρίου, 2023
H Χριστίνα Μαξούρη μοιράζεται το Ημερολόγιο Προβών για «Τα τραγούδια της Σωτηρίας» που παρουσιάζονται στο ΠΛΥΦΑ από τις 6 Φεβρουαρίου.
21 Ιανουαρίου, 2023
«Η ελληνική οικογένεια αποτελεί ένα μοναδικό είδος για την οποία έχουν γίνει πολλές μελέτες και σε αυτόν τον πρώτο πυρήνα, τον οικογενειακό, εστιάζει και το έργο μέσα από σκληρό χιούμορ και ευαισθησία.»: Οι Elephas tilensis μοιράζονται το Ημερολόγιο Προβών για τη «Ζάχαρη» του Δημήτρη Αγαρτζίδη που παρουσιάζεται στο θέατρο Σταθμός από τις 23 Ιανουαρίου.
16 Ιανουαρίου, 2023
«Το ταξίδι του Παύλου στα ίχνη της διαδρομής μου, μετουσιώνεται στη δισκογραφική δουλειά "Πέρα από τη θάλασσα"» το μήνυμα του Γιάννη Μαρκόπουλου στην παρουσίαση του δίσκου στην Κεντρική Σκηνή της Στέγης. Από την Πέπη Νικολοπούλου.
13 Ιανουαρίου, 2023
Οι φωτογραφίες του Tony Vaccaro αποτυπώνουν τον στρατηγό του Β' Παγκοσμίου Πολέμου Πάτον και τη Σοφία Λόρεν, τον Τσάρλι Τσάπλιν, τον John F. Kennedy και τον Πάμπλο Πικάσο. Γράφει η Πέπη Νικολοπούλου.
4 Ιανουαρίου, 2023
Ο πρώτος δίσκο των Doors κυκλοφόρησε στις 4 Ιανουαρίου του 1967 -ένας εντελώς καινούριος ήχος, ένα μείγμα από ποίηση και εφιαλτικά όνειρα. Από τον Άγγελο Κραβαρίτη.
3 Ιανουαρίου, 2023
Ένας κύβος του Ρούμπικ, αυτό το γοητευτικά μυστήριο έργο, θεατές και ηθοποιοί σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι καλλιτεχνικής ευφυίας που παρόμοιό του δεν έχεις ξαναζήσει. Η Πέπη Νικολοπούλου γράφει για την “Pomona” σε σκηνοθεσία Sigurdur F3 και Θωμά Μοσχόπουλου.
24 Δεκεμβρίου, 2022
Στους πολύπαθους επαγγελματίες των Παραστατικών Τεχνών, έχουν πέσει πολλά μαζεμένα, τόσο σε ηθικό, όσο και σε πρακτικό επίπεδο. Τι να πρωτοθυμηθώ; Γράφει ο Γιώργος Βουδικλάρης.
24 Δεκεμβρίου, 2022
Από τον Χριστουγεννιάτικο Κόσμο του ΚΠΙΣΝ στα Gala του Μεγάρου και του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά και από τα εορταστικά live στην καρδιά της Αθήνας λίγο πριν αλλάξει ο χρόνος.
20 Δεκεμβρίου, 2022
Ο Μάνος Καρατζογιάννης μοιράζεται το Ημερολόγιο Προβών για το «ΧΑΠΙ» του Enda Walsh που σκηνοθετεί στο θέατρο Σταθμός.
19 Δεκεμβρίου, 2022
Μιλήσαμε με τους φιλοξενούμενους/ες του πρώτου residency προγράμματος του Ιδρύματος Γ. & Α. Μαμιδάκη στην Κρήτη για τις προσδοκίες τους και το τι σημαίνει γι’ αυτούς η φροντίδα. Από την Άννα Ρούτση.

Σελίδες: 

Άρθρα, συνεντεύξεις, κριτικές, βίντεο

H Χριστίνα Μαξούρη μοιράζεται το Ημερολόγιο Προβών για «Τα τραγούδια της Σωτηρίας»
"GOLD by Yves Saint Laurent": Ένα χρονοθεματικό ταξίδι στον λαμπερό κόσμο του Yves Saint Laurent
Συζητώντας με το ChatGPT
«Επιχείρηση, Αλλάζουμε την Ελλάδα: The Game Changers»: Δείτε το νέο επεισόδιο στην ΕΡΤ2