Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών παρουσιάζει από τις 21 Ιουνίου έως τις 29 Οκτωβρίου τη μονογραφική δοκιμιακή έκθεση της Μαρίας Παπανικολάου με τίτλο ''Free from what''.
Τρεις ξεχωριστές θεματικά βραδιές αφιερωμένες στον Θάνο Μικρούτσικο έρχονται στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και στο Δημοτικό Μουσικό Θέατρο «Μαρία Κάλλας».
Το Διεθνές Κέντρο Ηπειρώτικης Μουσικής διοργανώνει συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στις 2 Οκτωβρίου με τραγούδια της ξενιτιάς και της αγάπης από όλα τα μουσικά ιδιώματα της Ηπείρου.
Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών παρουσιάζει από τις 21 Ιουνίου έως τις 29 Οκτωβρίου τη μονογραφική δοκιμιακή έκθεση της Μαρίας Παπανικολάου με τίτλο ''Free from what''.
Ο Akram Khan, ένας από τους πιο επιδραστικούς χορογράφους του καιρού μας, παρουσιάζει τη δική του εκδοχή του «Βιβλίου της ζούγκλας» του Rudyard Kipling στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών την Τετάρτη 14 και Πέμπτη 15 Ιουνίου.
Στις 19 Μαΐου, Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων, η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών τιμά την μουσική παράδοση του Πόντου μέσα από συμφωνικά έργα Ελλήνων συνθετών.
Η τέταρτη συναυλία του Κύκλου «Ταξίδι στο Κέντρο της Μουσικής» της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών που αφιερώνεται στο είδος της Συμφωνικής Σουίτας υπό τον Λουκά Καρυτινό στο πόντιουμ, παρουσιάζεται στις 5 και 6 Μαΐου στο Μέγαρο Μουσικής.
Ο βιρτουόζος οργανίστας Olivier Latry έρχεται την Τρίτη 2 Μαΐου για μία εμφάνιση στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με αφορμή τα 30 χρόνια από την κατασκευή και τα εγκαίνια του εκκλησιαστικού οργάνου της Αίθουσας Χρήστος Λαμπράκης.