«Παιδιά, μένουμε σπίτι!»: Ένα blog από εθελοντές παιδαγωγούς για γονείς και παιδιά

Ιδέες για παιχνίδια, κατασκευές, δραστηριότητες, προτάσεις για βιβλία - video και άλλα πολλά στις οικογένειες και τα παιδιά που βρίσκονται μέσα στο σπίτι

Παιδιά, παίξτε πολύ, συνεχίστε να χαμογελάτε και να περνάτε ξεχωριστές και δημιουργικές στιγμές με τους αγαπημένους σας, ακόμα και μέσα στο σπίτι.

Το Παιδιά, μένουμε σπίτι είναι ένα blog για παιδιά και γονείς που φτιάχτηκε με πολλή αγάπη από μία ομάδα εθελοντών παιδαγωγών με σκοπό να ενθαρρύνει την ψυχαγωγία και εκπαίδευση των παιδιών μέσα στο σπίτι. Ακολουθώντας τις οδηγίες που έχουν λάβει οι αρμόδιες αρχές για την αντιμετώπιση του COVID -19 αποτρέπουμε την εξάπλωσή του.

«Μένοντας στο σπίτι δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να περάσουμε ευχάριστα και να διασκεδάσουμε με έμπνευση. Σκεφτήκαμε λοιπόν να κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλύτερα! Να μεταδώσουμε χαρά, δημιουργικότητα και θετική ενέργεια μέσα από ιδέες για παιχνίδια, κατασκευές, δραστηριότητες, προτάσεις για βιβλία – video και άλλα πολλά στις οικογένειες και τα παιδιά που βρίσκονται μέσα στο σπίτι.»

Οι ιδέες αυτές έχουν βρεθεί, αναδημοσιευτεί, δημιουργηθεί και προταθεί από πρώην Έφορους & Βοηθούς του Κλάδου Πουλιών του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, καθώς ένιωσαν την ανάγκη και την ευθύνη να υποστηρίξουν τα παιδιά σε αυτή την ιδιαίτερη χρονική περίοδο.

#paidiamenoumespiti «Ελάτε να το διαδώσουμε για να το μάθουν όσα περισσότερα παιδιά γίνεται! Τι λέτε; Παίζουμε στο σπίτι;»

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.