Στα πλαίσια της έκθεσης του Corinthian Photography Club με θέμα Κορινθία / Κόρινθος exposed που θα γίνει στη Πινακοθήκη του Δήμου Κορινθίων το Σάββατο 14 Μαρτίου διοργανώνεται διαγωνισμός μέσω του Instagram με σκοπό την δημιουργία του Insta Wall Corinth Exposed το οποίο θα αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι της έκθεσης.

Οι 100 καλύτερες φωτογραφίες με hashtag #corinthexposed που θα επιλεχθούν από τα μέλη του Corinthian Photography Club θα τυπωθούν και θα εκτεθούν. Ο δημιουργός της καλύτερης φωτογραφίας κερδίζει υποτροφία μεγάλης αξίας για τη συμμετοχή του στο επόμενο σεμινάριο των Global Arts Studios στο τμήμα φωτογραφίας. Ο νικητής θα ανακοινωθεί το βράδυ των εγκαινίων της έκθεσης στην Δημοτική Πινακοθήκη.

Όροι συμμετοχής
– Στον διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν πρόσωπα από 15 ετών και άνω
Follow στο Instagram το corinthian_photography_club
– Αποστείλετε τα προσωπικά στοιχεία και το user name σας στο instagram στην διεύθυνση [email protected]
– Βάλτε σχόλιο κάτω από τις δικές σας φωτογραφίες και μόνο δικές σας που επιλέγετε (απεριόριστος αριθμός) το hashtag #corinthexposed που έχουν θέμα CORINTH EXPOSED.

Δεκτές θα γίνουν φωτογραφίες που πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις και μόνο. Φωτογραφίες που δεν είναι δικές σας και δημοσιοποιηθούν υπόκεινται στο νόμο περί πνευματικών δικαιωμάτων και τα μέλη του Corinthian Photography Club ή οποιοσδήποτε φορέας εκπροσωπούν αυτά ή οι διοργανωτές τις έκθεσης ή το Δημόσιο δεν φέρουν καμία ευθύνη. Την ευθύνη έχει το πρόσωπο που την δημοσιοποίησε και την χρησιμοποίησε ενώ ανήκει σε άλλον. Στις φωτογραφίες που εμπεριέχονται ευδιάκριτα πρόσωπα πρέπει ο δημιουργός να έχει την συγκατάθεσή τους για να μπορούν να εκτεθούν γιατί εφόσον δημοσιοποιηθούν υπόκεινται στο νόμο περί πνευματικών δικαιωμάτων και τα μέλη του Corinthian Photography Club ή οποιοσδήποτε φορέας εκπροσωπούν αυτά ή οι διοργανωτές τις έκθεσης ή το Δημόσιο δεν φέρουν καμία ευθύνη. Την ευθύνη έχει ο δημιουργός.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.