Παράλληλα γεγονότα στη γκαλερί Vamiali’s

Η γκαλερί Vamialis παρουσιάζει από τις 24 Μαΐου έως τις 30 Ιουνίου 2012, το Happy Break #5. Συμμετέχουν οι σχεδιαστές AC studio, Σοφία Βάμιαλη, Γιάννης Γκίκας, Ghislaine Dantan, Σπύρος Δράκος και η εικονογράφος Emmanuelle Mafille. Παράλληλα η Μαριάννα Χατζηνικολάου παρουσιάζει το νέο της βιβλίο για νέους.

Tα “Happy Breaks (Χαρούμενα Διαλείμματα)” αποτελούν μια σειρά από παράλληλα, με το κυρίως εικαστικό πρόγραμμα, γεγονότα όπου προσκεκλημένοι σχεδιαστές, καλλιτέχνες, συγγραφείς και δημιουργοί παρουσιάζουν ιδέες και έργα εφαρμοσμένης τέχνης και σχεδιασμού, κοσμήματα, εκδόσεις κ.α. Κοντά στις εξελίξεις της σύγχρονης δημιουργίας και στις συζεύξεις που δημιουργούνται ανάμεσα σε παράπλευρους τομείς, τα εμβόλιμα αυτά γεγονότα έχουν στόχο ν’ αναδείξουν όψεις των εφαρμοσμένων τεχνών σαν φυσική εξέλιξη της δημιουργίας και να προβάλλουν τη συνύπαρξή τους με τη σύγχρονη τέχνη αλλά και να τονίσουν την έμπνευσή τους από αυτή.

Για το Happy Break #5 στήνεται, στον πρώτο όροφο της γκαλερί, μια μεγάλης κλίμακας εγκατάσταση, αποτελούμενη από ετερόκλητα υλικά, ένα περιβάλλον με αναφορές στην αρχιτεκτονική και με εμφανή τα ίχνη προηγούμενων εκθέσεων της γκαλερί. Η εγκατάσταση θα αποτελεί μια δημιουργική πλατφόρμα, όπου τα έργα των σχεδιαστών προβάλλονται και συνυπάρχουν σ’ ένα οργανωμένο και ταυτόχρονα ευρύ πόντιουμ όπου οι διασταυρώσεις διαφορετικών στυλ μοιράζονται την ιδιαίτερη προσωπική προσέγγιση του κάθε δημιουργού.

 

tags / trash art

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ