Το Fluffy είναι ερωτευμένο και γιορτάζει του Αγίου Βαλεντίνου στην Atopos CVC

Μια βραδιά γεμάτη performative ερωτικά παραμύθια, χουχουλιάρικες ηχητικές εγκαταστάσεις, antistress ζωγραφιές και Τ9 ποίηση

Στις 14 Φεβρουαρίου το Φλάφι προσκαλεί το κοινό σε μια βραδιά παρέα με τα Eggs_and_legs και τη Μικρή Γοργόνα. Η βραδιά θα είναι γεμάτη performative ερωτικά παραμύθια, χουχουλιάρικες ηχητικές εγκαταστάσεις, antistress ζωγραφιές και Τ9 ποίηση!

Εύθραυστες ιστορίες αγάπης από τη γιαγιά Βαλεντίνη και τις φιλενάδες της· ερωτικά παραμύθια για γοργόνες και φύκια, υφάλμυρα υβρίδια του νερού στα τηγάνια, μάτια από τριχόμπαλες που ακολουθούν περιπλανώμενους, σκαντζοχοιρούλιδες που μοιράζουν αγάπη, ιστορίες μοναξιάς από ένα ψυγείο που μάταια αναζητά τις παντόφλες του και τ9 σέξτινγκ για όσους θέλουν να γευτούν αφρούς αλγοριθμικής ποίησης.

  Τα Eggs_and_Legs είναι ένα post apocalyptic drag τρίο που κάνει καταδύσεις μέσα στην πνευματικότητα, τη θρησκεία, τον ηρωισμό, τον σαδισμό, το μη-νόημα και εξερευνούν ερωτήματα όπως: Τι σημαίνει να είσαι γυναίκα; Γιατί η εκκένωση έχει την ίδια υφή με τη γλώσσα; Γιατί η καλή καρδιά έχει όρια; Συχνά κάνουν δώρο στους θαυμαστές τους περφόρμανς βραδιές, diy πολυπλοκότητες και ταινίες μικρού μήκους που ταξιδεύουν στον κόσμο.

♥  Η Μικρή Γοργόνα είναι ένα παραμύθι που έγραψαν μια φορά και έναν καιρό η Λυδία και η Αντιγόνη για να εξομολογηθούν ερωτικές ιστορίες. O γαλήνιος κόσμος της μικρής γοργόνας μεταμορφώνεται σε μια πλοκαμοειδή, πρωκτοεντεροκεντρική, φεμινιστικά κθουλιανή ιστορία:
«Το σώμα της ρέει μαζί με τα υγρά ρεύματα των ωκεανών. Είναι η προδότρια των ορίων, μια εντερική αμοιβάδα του χάους που μεταλλάσσει τη μορφή της ανάλογα με το ποιόν επιθυμεί να κοροϊδέψει»
Η γοργονοιστορίες τους είναι μέρος του ΤΕΦΛΟΝ τεύχος 20.

♥  To #TextMe_FluffyLibrary είναι μια ασυνήθιστη βιβλιοθήκη-συμμετοχική εγκατάσταση της καλλιτέχνιδας Αντιγόνης Τσαγκαροπούλου, σε επιμέλεια του Βασίλη Ζηδιανάκη. Το Fluffy Library αποτελεί σημείο συνάντησης, δράσεων και αφηγήσεων γύρω από ζητήματα ταυτότητας, φύλου, σεξουαλικότητας και συμβίωσης πάνω στο υβριδικό, τεράστιο λούτρινο πλάσμα, το Φλάφι.

Η Αντιγόνη Τσαγκαροπούλου επιμελείται σε συνεργασία με άλλους καλλιτέχνες όλα τα events που πραγματοποιούνται στο Fluffy Library.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.