Ο Πασχάλης στο «Σπίτι με το MEGA»

Δίπλα του θα βρεθούν για ντουέτα και μουσικές συναντήσεις η Μαντώ, ο Νίκος Βουρλιώτης, οι Εκείνος & Εκείνος και ο Δημήτρης Κοντολάζος

Η Ρούλα Κορομηλά υποδέχεται τον Πασχάλη στο «Σπίτι με το MEGA» το Σάββατο 19 Νοεμβρίου στις 21:00. Ο τραγουδιστής της ελληνικής pop σκηνής, που έχει αφήσει το στίγμα του στη μουσική από την εποχή των Olympians μέχρι σήμερα, μας ταξιδεύει, μας συγκινεί και μας ξεσηκώνει.

Θα ερμηνεύσει διαχρονικές επιτυχίες από τα 60s, 70s αλλά και μεταγενέστερα κομμάτια. Το playlist περιλαμβάνει τα τραγούδια «Το κορίτσι του Μάη», «Αλέξης», «Το σχολείο», «Τρελοκόριτσο», «Ο Τρόπος», «Στο μπαράκι», «Παραδώσου λοιπόν», «Είσαι το ταίρι μου» κ.ά. 

Δίπλα στον Πασχάλη θα βρεθούν για ντουέτα και μουσικές συναντήσεις η Μαντώ, ο Νίκος Βουρλιώτης, οι Εκείνος & Εκείνος και ο Δημήτρης Κοντολάζος. O Φίλιππος Τσεμπερούλης τον συνοδεύει με τον σαξόφωνό του. Την ορχήστρα διευθύνει ο Αντώνης Γουνάρης. Η κόρη του Ζίνα Αρβανιτίδη θα ανέβει στη σκηνή και θα τραγουδήσουν μαζί.

Ο Πασχάλης δεν θα μπορούσε να μην τιμήσει τον φίλο του Δάκη, που έφυγε από τη ζωή, τραγουδώντας εξαιρετικά το «Τόσα καλοκαίρια» και αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές της φιλίας τους στη Ρούλα Κορομηλά.

Το Σάββατο 19 Νοεμβρίου, στις 21:00, το «Σπίτι με το MEGA» θα μεταφέρει τους τηλεθεατές στην ατμόσφαιρα των πάρτι άλλων δεκαετιών,

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία: Δημήτρης Τσίγκος
Project Manager: Αντώνης Δημητριάδης
Αρχισυνταξία: Θωμάς Αριστεράκης
Οργάνωση Παραγωγής: Ρένα Βουγιούκα
Διεύθυνση Παραγωγής: Ελένη Παναγοπούλου

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.