Χριστουγεννιάτικες συνταγές μαγειρικής με βότανα με τη Σοφία Τριάντου

Ένα σεμινάριο για να μάθετε πώς να φτιάχνετε γιορτινή σούπα με κάστανο, πώς να αρωματίζετε το γιορτινό σας γεύμα καθώς και ροφήματα για την καλή πέψη

Μια γιορτινή συνάντηση. Πώς να φτιάξετε χριστουγεννιάτικη σούπα με κάστανα και αρωματικά φυτά, πώς θα αρωματίσετε το κρασί σας και το χώρο σας.

Το σεμινάριο έχει σκοπό να μάθετε πώς να φτιάχνετε γιορτινή σούπα με κάστανο, πώς αρωματίζετε το γιορτινό σας γεύμα καθώς και ροφήματα για την καλή πέψη.

Πρόγραμμα:

Εισαγωγή για τα βότανα στη μαγειρική

Ανάλυση των προτεινόμενων βοτάνων

Συνταγή σούπας (κάστανο)

Εκτέλεση συνταγής:

Δοκιμή σούπας

Πώς να αρωματίσετε το  κρασί σας

Τρόποι για να αρωματίσουμε το σπίτι με γιορτινές νότες

Δημιουργία μίγματος βοτάνων για την πέψη

Info:
Ημερομηνία: Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019
Τόπος: Αδριανού και Μπενιζέλου Παλαιολόγου 2, Πλάκα
Ώρα προέλευσης: 18:30
Διάρκεια: 2 ώρες
Κόστος συμμετοχής/άτομο: 15 ευρώ

 

Πληροφορίες & εγγραφές στο τηλέφωνο: 6985036037 & ηλεκτρονικά στο:  [email protected]

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.