Χειροτέχνικα 2013

Έκθεση χειροποίητου και DIY

Το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013, ο πολυχώρος The Hub φιλοξενεί την έκθεση χειροποίητου και DIY, τη “Χειροτέχνικα 2013”. Περισσότεροι από 35 εκθέτες και πάνω από 40 διαφορετικά σεμινάρια και εργαστήρια λάμβάνουν χώρα, ενώ οι φίλοι του DIY που βρίσκονται εκτός Αθήνας μπορούν να παρακολουθήσουν όλες τις παρουσιάσεις μέσα από live streaming.

Κατά τη διάρκεια της “Χειροτέχνικα 2013” οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν δωρεάν παρουσιάσεις και εργαστήρια, εμπλουτίζοντας τις γνώσεις τους πάνω στη χειροτεχνία και το χειροποίητο. Τεχνικές κοσμήματος, εύκολες ιδέες πλεξίματος και ραπτικής, πρωτότυπες ιδέες δημιουργιών με τη χρήση διαφορετικών υλικών και τεχνικών, κηπουρική αλλά και μαγειρική είναι μόνο μερικές από τις θεματικές που παρουσιάζονται και τις δύο ημέρες διεξαγωγής της έκθεσης.

Παράλληλα, το κοινό έχει τη δυνατότητα να ενημερωθεί για ό,τι κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά του DIY, να εγγραφεί σε σεμινάρια και να αγοράσει επιτόπου υλικά, εργαλεία και βιβλία.

Περισσότερες πληροφορίες, καθώς και το αναλυτικό πρόγραμμα των εργαστηρίων μπορείται να δείτε στο xeirotexnika.gr.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ