To El Resto bar του Agapitos Villas and Guesthouses στο Πήλιο υποδέχεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά έναν από τους πιο ταλαντούχους Έλληνες chef, τον Κίμωνα Λιγδά.
Το El Resto Bar που τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργήσει τη δική του ιστορία ως ένα από τα πιο ενδιαφέροντα εστιατόρια της επαρχιακής Ελλάδας, έρχεται και αυτό το καλοκαίρι με ένα νέο μενού. Βασισμένο σε τοπικές και εποχιακές πρώτες ύλες έχει σκοπό να αναβαθμίσει τον γαστρονομικό χάρτη της περιοχής. Οι συνεργασίες με τοπικούς κτηνοτρόφους, αλιείς και παραγωγούς εξασφαλίζουν την ποιότητα των πρώτων υλών καθώς ενισχύουν ταυτόχρονα την τοπική κοινωνία. Το menu ανανεώνεται και θα αλλάζει ανάλογα με τις πρώτες ύλες που θα υπάρχουν στην τοπική αγορά. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει και η λίστα κρασιών που συμπληρώνει το μενού με ετικέτες που βασίζονται σε ελληνικές ποικιλίες από όλη την Ελλάδα.
Το ανανεωμένο Agapitos Villas and Guesthouses άνοιξε τις πόρτες του και για αυτό το καλοκαίρι και σας περιμένει στο μοναδικό Πήλιο. Σε απόσταση αναπνοής από τις παράλιες Παπά-Νερό, Αι- Γιάννη και Νταμούχαρης και με θεά που κόβει την ανάσα, αποτελεί μια ιδανική επιλογή και για αυτό το καλοκαίρι.
Επενδύοντας στον γαστρονομικό τουρισμό που αποτελεί θεμέλιο λίθο και το μέλλον του τουριστικού προϊόντος του Πήλιου συνεργάζεται για δεύτερη χρόνια με τον διεθνούς φήμης Κίμωνα Λιγδά που δημιουργεί ένα μενού ελληνικό βασισμένο στις τοπικές πρώτες ύλες.