«Μια πάνω 5 κάτω»

Στο πλαίσιο του Terra Nueva Project [Νέα Γη]

Η θεατρική ομάδα “Ok!Athens” επισκέπτεται εκ νέου το Terra Petra, καταλαμβάνοντας αυτή τη φορά τη σκηνή του Αίθριου στο Level 4 του πολυχώρου για να παρουσιάσουν την μουσικοθεατρική παράσταση “Mία Πάνω 5 Κάτω”, εμπλουτισμένη με νέα στοιχεία από την επικαιρότητα.

Μια παρέα νέων ηθοποιών κι ενός μουσικού σε μια μουσικοθεατρική παράσταση – συρραφή μονολόγων σχολιάζει μελετά κι αναλύει την σύγχρονη ζωή και πραγματικότητα κι εμπνέεται μέσα από ιδιαίτερες φιγούρες ανθρώπων, όπου καθένας από εμάς μπορεί να συναντήσει στην καθημερινότητα του. Προβάλουν καταστάσεις που ίσως κανείς δεν δίνει σημασία. Απρόβλεπτοι χαρακτήρες έρχονται να μας θυμίσουν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο την παρουσία τους. Άλλος με χιούμορ, άλλος με σαρκασμό κι άλλος ψάχνοντας διεξόδους. Ταλαίπωροι Άνθρωποι αστείοι και μη, είναι εδώ για να μας θυμίσουν λίγο από τους εαυτούς μας και τους γύρω μας μετατρέποντας το Terra Petra σε παιδική χαρά και δίνοντας μια διαφορετική νότα στην διασκέδαση.

Η “Οκ!Athens” είναι μια κωμική, αλλά όχι επιφανειακή, αστεία αλλά ουσιαστική ομάδα 6 νέων ηθοποιών που βάζουν τις ιδέες τους, το ταλέντο τους και το μεράκι τους για δημιουργία. Μπαίνουν στις ζωές μας και μας υπόσχονται ένα ταξίδι μέσα από το θέατρο και το τραγούδι με προορισμό το γέλιο, το κέφι, τη συγκίνηση και τη χαρά. Παίζοντας, τραγουδώντας και χορεύοντας, ζωντανεύουν με απλά μέσα ένα μουσικοθεατρικό είδος με ευρωπαϊκές καταβολές που έγραψε άλλοτε λαμπρές σελίδες στο χώρο του αθηναϊκού θεάματος: το βαριετέ ή «θέατρο ποικιλιών».

Τηλέφωνο κρατήσεων: 6948/388382

Συντελεστές

Παίζουν οι ηθοποιοί: Γιάννης Βογιατζάκης, Ναταλία Μαργωμένου, Γιώργος Μπουκουβάλας, Μαρία Χανιωτάκη, Άννα Ψυχογιού
Μουσική: Ματθαίος Κιτσικόπουλος

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ