Ο ΑΔΜΗΕ συμμετέχει στην πρωτοβουλία «Γενιά 17» για τη βιώσιμη ανάπτυξη

Ένα εντυπωσιακό έργο που δημιούργησε ο street artist SER και αποτυπώνει έναν από τους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, τη «Βιομηχανία, Καινοτομία, Υποδομές»

Ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας, στο πλαίσιο της στρατηγικής του για τη βιώσιμη ανάπτυξη, συμμετέχει στην πρωτοβουλία «Γενιά 17» σχετικά με τους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ. Ο ΑΔΜΗΕ υλοποίησε mural μεγάλων διαστάσεων στη Θεσσαλονίκη.

O Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΔΜΗΕ) εναρμονίζεται με τον Στόχο 9, που αφορά στη Βιομηχανία, την Καινοτομία και τις Υποδομές, έχοντας ως στρατηγικό στόχο μια αξιόπιστη και αποδοτική πράσινη ηλεκτροδότηση και την ισότιμη και χωρίς διακρίσεις πρόσβαση στο Σύστημα Μεταφοράς Ενέργειας.

Με αφορμή τη δημιουργία του mural, ο Βασίλης Ζιώγας, Διευθυντής Λειτουργίας και Ελέγχου Συστήματος, ο Γιώργος Φωτόπουλος, Διευθυντής Κλάδου Εφαρμογών Περιφερειακών ΚΕΕ και η Ειρήνη Τσέβη, Εταιρική Υπευθυνότητα, μιλούν στην κάμερα για τη συμμετοχή του ΑΔΜΗΕ στη Γενιά 17.

Περισσότερες πληροφορίες για τη «Γενιά 17» εδώ

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.