Δύο σαββατοκύριακα αγορών γεμάτα φθινοπωρινή διάθεση

Επιστροφή στη πόλη και στη καθημερινότητα με δύο Μeet Μarket στα πιο καλοκαιρινά στέκια της Αθήνας. Το πρώτο πραγματοποιειται στο six d.o.g.s. 13 & 14 Σεπτεμβρίου και το δεύτερο στο Συλλογο Ελλήνων Αρχαιολόγων 27 & 28 Σεπτεμβρίου, με διαφορετικούς εκθέτες σε καθε market για να υπάρχει ποικιλία.

Το Σαββατοκύριακο 27 και 28 Σεπτεμβρίου μπορείτε να περιηγηθείτε ανάμεσα στους πάγκους που βρίσκονται στο προαύλιο με θέα την Ακρόπολη. Ακολουθήστε το μονοπάτι και κάντε ένα safari shopping στους πάγκους του κήπου / ζούγκλα. Στη διαδρομή προσφέρονται δροσερά αφεψήματα, ποτά και φαγητό, ενώ στο εσωτερικό του νεοκλασικού υπάρχει η όαση του vintage. Φυσικά οι djs του Meet Market θα μας ξεσηκώνουν μουσικά όλο το Σαββατοκύριακο. “Τα Παράξενα” και η ομάδα “Πυγολαμπίδες” ανυπομονούν να συναντήσουν όλους τους μικρούς τους φίλους για πολλά παιχνίδια και στο κεντρικό ταμείο όλοι μπορείτε να κερδίσετε διάφορα δώρα.

The Meet Market: Μια διήμερη γιορτή καινοτομίας και πρωτοπορίας. Μία νομαδική αγορά από τοπικά προϊόντα, φρέσκιες ιδέες, φιλικό κοινό και συμμετέχοντες. Ένα οπτικο-ακουστικό παζλ από χειροποίητα ρούχα ανεξάρτητων σχεδιαστών, αξεσουάρ, αντικείμενα τέχνης, οργανικά προϊόντα υγιεινής, είδη σπιτιού, νόστιμες λιχουδιές, συλλεκτικά vintage & retro προϊόντα, βινύλια, διαδραστικά παιχνίδια, δώρα, DJ sets και θετική ενέργεια.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ