Μια διαφορετική πρόταση επικοινωνίας καλλιτέχνη και κοινού

Η Myrό Gallery διοργάνωνει για δεύτερη φορά το project “Meet the Artist (again)”, το οποίο λαμβάνει χώρα στις 18, 19 και 20 Απριλίου 2013 και καλεί το κοινό να γνωρίσει άμεσα και αδιαμεσολάβητα έλληνες καλλιτέχνες από κάθε είδος, ύφος, και “σχολή” τέχνης.

Στο πλαίσιο του project η γκαλερί παραχωρεί έναν προσυμφωνημένο χώρο στον κάθε καλλιτέχνη, ο οποίος μπορεί να εκθέσει ό,τι επιθυμεί, να διαχειριστεί μόνος του τα έργα του για αυτό το χρονικό διάστημα. Έτσι δίνεται η δυνατότητα στον καλλιτέχνη να έρθει σε άμεση επαφή με το κοινό, να τεκμηριώσει τις δημιουργίες του με την δική του ματιά, και εγκαθιδρύσει μονιμότερες σχέσεις με το κοινό του ή/και να διαχειριστεί καλύτερα τις υπάρχουσες.

Στην έκθεση φιλοξενούνται έργα ζωγραφικής, σχέδιο, digital art, γλυπτά, εγκαταστάσεις, κατασκευές, εικαστικό αντικείμενο, κεραμικά, χαρακτικά, comics, design, επιτοίχια, φωτογραφία, ενώ σε όλη την διάρκεια της οι καλλιτέχνες βρίσκονται στον χώρο της γκαλερί και στην διάθεση των επισκεπτών για συζήτηση, ξενάγηση στην τέχνη τους και αλληλεπίδραση, όπως και πληροφορίες για τον τρόπο απόκτησης έργων.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ