Φθινοπωρινές αγορές στην Τεχνόπολη

Το φθινόπωρο ήρθε και το Meet Market υποδέχεται τις εποχές του χρόνου στις 12 και 13 Οκτωβρίου 2013 στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων στην αίθουσα του «Μηχανουργείου» και στον εξωτερικό της χώρο.

Ένα διήμερο γεμάτο μουσική από DJs και με πολλά αντικείμενα και άλλα προϊόντα. Σύμφωνα με το πνεύμα της ανανέωσης που προστάζει κάθε νεα σεζόν, υπάρχουν πάνω από 30 νέες συμμετοχές που σημαίνει καινούργιες φρέσκιες ιδέες και πρόσωπα.

Και για τους μικρούς meet marketers, η ομάδα δημιουργικής έκφρασης και παιχνιδιού «Πυγολαμπίδα» διοργανώνει θεατρικά παιχνίδια και καταστάσεις για παιδιά. Στο ταμείο διοργανώνεται για όλους ένα παιχνίδι με έπαθλο ένα δώρο.

Το Meet Market είναι μια διήμερη γιορτή καινοτομίας και πρωτοπορίας. Μία νομαδική αγορά από τοπικά προϊόντα, φρέσκιες ιδέες, φιλικό κοινό και συμμετέχοντες. Ένα οπτικο-ακουστικό παζλ από χειροποίητα ρούχα ανεξάρτητων σχεδιαστών, αξεσουάρ, αντικείμενα τέχνης, οργανικά προϊόντα υγιεινής, είδη σπιτιού, νόστιμες λιχουδιές, συλλεκτικά vintage και retro προϊόντα, βινύλια, διαδραστικά παιχνίδια, δώρα, DJ sets και θετική ενέργεια.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ