Το Meet Market επιστρέφει στο six d.o.g.s.

Το πρώτο του καλοκαιριού

Οι θερμοκρασίες επανήλθαν στο φυσιολογικό και το Meet Market φιλοξενείται για άλλη μια φορά στον πολυχώρο του 6 d.o.g.s στις 15 και 16 Ιουνίου 2013. Οι επισκέπτες μπορούν να περιηγηθούν στο συναυλιακό χώρο, στη γκαλερί, στο μπαρ και στο δρόμο της Αβραμιώτου, όπου όλοι οι συμμετέχοντες εκθέτουν τις καινούργιες τους δημιουργίες.

Πάνω απο 45 πάγκοι με καινοτόμες κατασκευές και μουσική από τους Djs του Meet Market όλο το σαβατοκύριακο. Επιπλεόν, οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία περνώντας από το ταμείο να συμμετάσχουν στην κλήρωση για το μεγάλο δώρο, αλλά και να πάρουν μικρά αναμνηστικά δωράκια.

Το Meet Market είναι μια διήμερη γιορτή καινοτομίας και πρωτοπορίας. Μία νομαδική αγορά από τοπικά προϊόντα, φρέσκιες ιδέες, φιλικό κοινό και συμμετέχοντες. Ένα οπτικο-ακουστικό παζλ από χειροποίητα ρούχα ανεξάρτητων σχεδιαστών, αξεσουάρ, αντικείμενα τέχνης, οργανικά προϊόντα υγιεινής, είδη σπιτιού, νόστιμες λιχουδιές, συλλεκτικά vintage & retro προϊόντα, βινύλια, διαδραστικά παιχνίδια, δώρα, DJ sets και θετική ενέργεια.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ