Η «Μεγάλη» φωνή της Βαλτράουντ Μάγερ στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

με τη Φιλαρμονική του Παρισιού υπό τον Κρίστοφ Εσενμπαχ

Η βραβευμένη με Γκράμυ γερμανίδα μέτζο Βαλτράουντ Μάγερ έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα να δώσει μια και μοναδική συναυλία.  Δραματική αλλά και μεσόφωνος σοπράνο είναι γνωστή κυρίως για τους βαγκνερικούς της ρόλους αλλά και για τις επιτυχημένες ερμηνείες της στο γαλλικό και ιταλικό ρεπερτόριο. Η εκτενής δισκογραφία και οι βιντεοσκοπήσεις αποκαλύπτουν μια φωνή ικανή να ερμηνεύσει ένα τεράστιο ρεπερτόριο, πειστική σκηνική παρουσία, μουσικότητα, σπάνιο μέταλλο και άψογη τεχνική.

Το ελληνικό κοινό έχει τη σπάνια ευκαιρία να δει και να ακούσει τη Μάγερ το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου στις 8.30 το βράδυ, στην Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης (Αίθουσα Φίλων της Μουσικής), στην καντάτα του Εκτόρ Μπερλιόζ «Ο θάνατος της Κλεοπάτρας» για σοπράνο και ορχήστρα, H.36. Τη μεγάλη ερμηνεύτρια θα συνοδεύσει η Ορχήστρα του Παρισιού υπό τη διεύθυνση του Κρίστοφ Έσενμπαχ. Η διάσημη Ορχήστρα θα ερμηνεύσει στο δεύτερο μέρος της βραδιάς, την περίφημη Συμφωνία αρ. 1 σε ρε μείζονα, έργο 93 «Τιτάν» του Γκούσταβ Μάλερ.

Η εμφάνιση της Βαλτράουντ Μάγερ στο Μέγαρο ανήκει στον δημοφιλή κύκλο εκδηλώσεων «Μεγάλες λυρικές φωνές της εποχής μας» που φέτος είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Χρήστου Λαμπράκη.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

10 €
- 60 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ