«Ο Μολυβένιος Στρατιώτης» του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν από τη Μαριάννα Τόλη

«Ο Μολυβένιος Στρατιώτης» του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν από τη Μαριάννα Τόλη

Ένα σύγχρονο ανέβασμα μιας κλασικής ιστορίας που μπορούν να παρακολουθήσουν όλοι οι μικροί φίλοι

Η ιστορία του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν που πραγματεύεται τη δύναμη της αγάπης και της θυσίας, παίρνει καινούργιες διαστάσεις στην μουσικο – θεατρική του διασκευή, δραματοποίηση και σκηνοθεσία Μαριάννας Τόλη στο Θέατρο Κατερίνα Βασιλάκου την χειμερινή περίοδο 2017 – 2018. Η παράσταση είναι εμπλουτισμένη με 3D animation και αναφέρεται στα σημαντικά θέματα της προβληματικής εποχής που βιώνουμε.

Τα εγκλωβισμένα συναισθήματα των παιδιών, η εμμονή στην τελειότητα, η σκληρότητα και η βία είναι θέματα που αναδιπλώνονται και βρίσκουν την λύση τους μέσα από το γνωστό παραμύθι του μεγάλου συγγραφέα, διασκευασμένο με ένα πρωτότυπο τρόπο. Η συγκεκριμένη διασκευή βραβεύτηκε ως η καλύτερη διασκευή Παιδικού Θεατρικού Έργου από την Ελληνική Εταιρία Μεταφραστών Λογοτεχνίας τον Νοέμβριο του 2012

Συντελεστές

Σκηνοθεσία – Διασκευή – Στίχοι: Μαριάννα Τόλη

Μουσικές ενορχηστρώσεις και συνθέσεις: Αλέκος Μπαζάνης

Χορογραφίες: Αλέξανδρος Κουζίτσκιν

Σκηνικά: Γιώργος Γαβαλάς

Κουστούμια: Μιχάλης Σδούγκος

Φωτισμοί: Ελευθερία Ντεκώ

Πρωταγωνιστούν: Νικόλας Καραγκιαούρης (βαρύτονος), Άννα Φιλιππάκη, Ίαν Στρατής, Άντεια Ολυμπίου, Σταύρος Βόλκος, Στέλλιος Κέλερης, Βαγγέλης Κρανιώτης, Κέλλυ Γιακουμάκη, Γιάννης Πλιάκης, Μαρία Κοσμάτου, Γιάννης Μανιατόπουλος, Αρετή Πασχάλη.

Στο πιάνο ο Αλέκος Μπαζάνης

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

8 €
- 12 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

10 Απαντήσεις

  1. Ειμαι καθηγήτρια σε ΕΠΑΛ στην ειδικότητα β. Βρεφονηπιοκόμων και θα με ενδιέφερε να φέρω τους μαθητές μας στην παράσταση «μολυβένιος στρατιώτης» για εκπαιδευτική επίσκεψη. Παρακαλώ να μου χορηγήσετε 2 προσκλήσεις για την Κυριακή 8/10 που έχετε την παράσταση για τους εκπαιδευτικούς.

  2. Καλησπέρα σας. Έχω μία κόρη 10 ετών και θα τρελαινόταν να παρακολουθήσει την παράσταση του Μολυβένιου Στρατιώτη. Μακάρι να κερδίζαμε μια διπλή πρόσκληση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.