Οικογενειακό open day στον κήπο της Πύρνας

Το φθινοπωρινό πρόγραμμα εκδηλώσεων της Πύρνας περιλαμβάνει ομιλίες, εργαστήρια, ξεναγήσεις, εκδρομές και πολλά άλλα

Με δραστηριότητες και παιχνίδια στον κήπο εγκαινιάζει το πρόγραμμα για παιδιά 3-10 ετών και τη νέα παιδική δανειστική βιβλιοθήκη. Παρουσιάζει το φθινοπωρινό πρόγραμμα εκδηλώσεων με ομιλίες, εργαστήρια, ξεναγήσεις, εκδρομές και πολλά άλλα. Κι ακόμα, γιορτάζει έξι χρόνια ΒΙΒΛΙΑ ΣΕ ΡΟΔΕΣ® γι’ αυτό, στις 23 Σεπτεμβρίου, όλα καταφθάνουν σε με ρόδες, ακόμα και το φαγητό.

Το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων για παιδιά περιλαμβάνει:

11.10 – 12.00 | Θεατρικό Παιχνίδι με τη Στέβη Φόρτωμα, εμψυχώτρια θεατρικού παιχνιδιού και ηθοποιό. Για παιδιά 4-6 ετών.

11.10 – 12.00 | Εικαστικές Δημιουργίες με την Ελεάννα Μαρτίνου, εικαστικό. Για παιδιά 7-10 ετών.

12.30 – 13.30 | Δραματοποιημένη Αφήγηση Παραμυθιού με Ζωντανή Μουσική από τις ηθοποιούς και μουσικούς Μαρία Τερζάκη & Ιφιγένεια Κακριδώνη. Για παιδιά 4-6 ετών.

12.30 – 13.30 | Tire Garden: Φτιάχνουμε έναν Λαχανόκηπο σε Ρόδες με τον Πάνο Παπαδόπουλο, γεωπόνο-σύμβουλο βιολογικής γεωργίας Med Culture. Για παιδιά 7-10 ετών.

12.00 – 15.30 | Το ÜBERNESS Food Truck σερβίρει λαχταριστά mini überdogs, überburgers & übersalads.

11.00 – 16.00 | Στη σκιά του δροσερού κήπου, καφές, χυμοί, και σπιτικά κέικ και, μετά το φαγητό, παραδοσιακός παγωτατζής.

Για κράτηση θέσης στις παιδικές δραστηριότητες συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής http://bit.ly/FAMILYOPENDAY

Περισσότερες πληροφορίες για την ΠΥΡΝΑ:

Η ΠΥΡΝΑ είναι αστική (μη κερδοσκοπική) πολιτιστική εταιρεία, που λειτουργεί τα τελευταία 22 χρόνια, με σκοπό τη δια βίου μάθηση, την προσωπική ανάπτυξη και τη δημιουργική ψυχαγωγία για ενήλικες και παιδιά. Είναι αυτοχρηματοδοτούμενη και στηρίζεται στη συμμετοχή μελών και φίλων και σε χορηγίες ιδρυμάτων, εταιρειών και ιδιωτών. Στην στέγη της στην Κηφισιά, μια μονοκατοικία με κήπο, την οποία μισθώνει, γίνονται καθημερινά ποικίλες και ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις. Παράλληλα, η ΠΥΡΝΑ δημιούργησε και λειτουργεί το πρόγραμμα ΒΙΒΛΙΑ ΣΕ ΡΟΔΕΣ® και στηρίζει ευάλωτες ομάδες με κοινωφελείς δράσεις, κυρίως γύρω από την εκπαίδευση των παιδιών.

Το πρόγραμμα της Πύρνας κυκλοφορεί σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή και είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα www.pyrna.gr. Για περισσότερες πληροφορίες και για εγγραφές, μπορείτε να απευθυνθείτε στην ΠΥΡΝΑ: Κοκκιναρά 43, Κηφισιά, Δευτέρα – Παρασκευή, εκτός Τετάρτης: 10:00-14:00 & 17:00-19:00, τηλ. 2106230913, fax: 2106232141, email: [email protected].

Περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις της Πύρνας:

Το 2012 η ΠΥΡΝΑ δημιούργησε το πρόγραμμα ΒΙΒΛΙΑ ΣΕ ΡΟΔΕΣ®, που σκοπό έχει να καλλιεργήσει στα παιδιά των δημόσιων δημοτικών σχολείων και νηπιαγωγείων την αγάπη για το καλό βιβλίο, την ανάπτυξη κριτικής σκέψης, της φαντασίας και της αισθητικής, καθώς και τη συνήθεια του δανεισμού. Σήμερα η ΠΥΡΝΑ διακινεί 190 σάκους με 4.700 βιβλία, σε περίπου 1.000 δημοτικά σχολεία, νηπιαγωγεία και σχολεία προσφύγων ανά την Ελλάδα με τη συνεργασία της ΑΘΗΝΑ 2018 – Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου. Φέτος το πρόγραμμα επεκτάθηκε στους 72 παιδικούς σταθμούς του Δήμου Αθηναίων.

Από το 2015, η ΠΥΡΝΑ και τα μέλη της στηρίζουν τους Σύρους πρόσφυγες. Πιστεύοντας ότι η ένταξη, η εκπαίδευση και η ικανότητα προσαρμογής επιτυγχάνονται καλύτερα στις μικρές ηλικιές, από το 2016, η ΠΥΡΝΑ έχει δημιουργήσει, με τη συνεργασία της Ομάδας Διαχείρισης της Εκπαίδευσης Προσφύγων του ΥΠΠΕΘ 4 νηπιαγωγεία στα Κέντρα Φιλοξενίας Προσφύγων Κυλλήνης Ηλείας, Κουτσόχερου Λάρισας, Σκαραμαγκά και Βόλου. Μετά τη θεομηνία στη Μάνδρα Αττικής, εξόπλισε πλήρως το 1ο Νηπιαγωγείο Μάνδρας που καταστράφηκε. Σε όλες τις κοινωφελείς δράσεις της Πύρνας συμμετέχουν εθελοντές μαθητές Λυκείου.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

5 €
- €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.