Η γνωστή doom metal μπάντα για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Η εκκωφαντική και σεισμική doom/sludge μπάντα των τελευταίων τουλάχιστον 10 χρόνων, οι YΟΒ, επισκέπτονται την Αθήνα για ένα και μοναδικό live την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου στο Κύτταρο.

Έχοντας στις αποσκευές τους την πιο πρόσφατη και βαρύτερη ως τώρα δουλειά τους που κυκλοφορεί το Σεπτέμβρη από τη Neurot Recordings, το «Clearing the Path to Ascend», το trio από το Oregon αποτελεί συναυλιακή εγγύηση.

Συμπληρώνοντας το line-up, μαζί με τους Yob εμφανίζονται οι Pallbearer, το πιο συζητήσιμο όνομα τού νέου doom κινήματος αυτή τη στιγμή. Το κουαρτέτο από το Little Rock είχε ήδη κάνει τρομερή αίσθηση με το ντεμπούτο τους «Sorrow and Extinction» και με το δεύτερο full-length τους πλέον έτοιμο, επιδιώκουν να γεμίσουν ασφυκτικά το Κύτταρο με τους ισοπεδωτικούς ήχους τους.

Μαζί τους, ως special guests, οι έλληνες Automaton. Το συγκρότημα κυκλοφόρησε τη πρώτη του δισκογραφική δουλειά, «Echoes of Mount Ida» (Trailblazer Records) τον Οκτώβριο του 2013, εμπνευσμένο από την επιβλητικότητα, το μυστικισμό και τη λήθη του υψηλότερου βουνού της Κρήτης και, δημιουργώντας το δικό τους μουσικό Τάλο, βάζουν τη σφραγίδα τους στα τεκταινόμενα της εγχώριας underground σκηνής. Με συμμετοχή σε φεστιβάλ (new long fest, defcon fest) και παρουσίες ως support act σε ονόματα όπως Pentagram, NAAM, Belzebong και 1000mods, έχουν μια αισθητή παρουσία στην αθηναϊκή σκηνή.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

18 €
- 20 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ