Μοιάζει με μισοβυθισμένο καράβι, αλλά είναι ένα εστιατόριο, το πρώτο υποβρύχιο στην Ευρώπη. Γύρω, σε μια περιοχή με έντονες καιρικές συνθήκες, κυριαρχεί το γκρίζο του ωκεανού και το σκούρο χρώμα στα βράχια.
Η αρχιτεκτονική εταιρεία “Snøhetta” της οποίας το έργο είναι η σύνδεση της άγριας φύσης με την ηρεμία του φαγητού, δημιούργησε έναν εσωτερικό χώρο μέσα στο τσιμεντένιο κέλυφος με ξύλο βελανιδιάς και χρώματα ηλιοβασιλέματος.
Η μοναδική γευστική εμπειρία με θέα το βυθό της θάλασσας υπογραμμίζει και την ευαίσθητη οικολογική ισορροπία ανάμεσα στα στοιχεία της φύσης. Βρίσκεται στο νότιο άκρο της νορβηγικής ακτογραμμής και όταν δε θα λειτουργεί σαν εστιατόριο θα λειτουργεί σαν ερευνητικό κέντρο με ομάδες να συλλέγουν στοιχεία για να στηρίξουν την άγρια πανίδα της θάλασσας.
Το εστιατόριο είναι έτσι σχεδιασμένο ώστε να ενσωματωθεί πλήρως στο θαλάσσιο περιβάλλον με την πάροδο του χρόνου, καθώς η τραχύτητα του σκυροδέματος θα λειτουργήσει ως τεχνητός ύφαλος για να υποδεχθεί είδη όπως τα φύκια και μικροοργανισμούς να το κατοικήσουν.