Οι Opera Chaotique στο αεροδρόμιο

Ένα perform in art show ύμνος στον έρωτα στο αεροδρόμιο της Αθήνας

Το αεροδρόμιο της Αθήνας με ερωτική διάθεση υποδέχεται τους Opera Chaotique σε ένα Perform in Art show, για την ποιητική πλευρά του έρωτα, για τη ζωή και τις άπειρες δυνατότητες που μπορεί να μας προσφέρει, με τραγούδια που τον υμνούν σε όλες του τις διαστάσεις και φανερώνουν το σουρεαλιστικό του ιδεώδες.

Διαδραστικότητα με το κοινό, αναφορές σε διάσημα ερωτευμένα ζευγάρια, τζαζ-οπερατική αισθητική αλλά και μίξη με άλλα μουσικά είδη όπως punk και αφρικάνικα μέχρι μιούζικαλ και καμπαρέ, είναι μόνο ένα δείγμα από όλα όσα θα απολαύσουν οι επισκέπτες και επιβάτες του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Οι Opera Chaotique δημιουργήθηκαν το Μάιο του 2011 από τον Tenorman και το Voodoo Drummer και ήδη έδωσαν μια σειρά από επιτυχημένες εμφανίσεις στο εξωτερικό, σε σημαντικά διεθνή φεστιβάλ ενώ έχουν συνεργαστεί με τους Jolly Jumper (NR), Louisiana Red, Bob Brozman, Blaine Reininger και Angela Brown (US). Tο Μάιο του 2012 κυκλοφόρησε το ντεμπούτο τους album «Death of the Phantom of the Opera». Πρόκειται για ένα concept album, όπου αφηγούνται τη σουρεαλιστική ιστορία του Φαντάσματος της Όπερας, το οποίο ταξιδεύει στη Νέα Ορλεάνη και οδηγείται σε μία θυελλώδη σχέση με την Voodoo Queen με τραγική κατάληξη. Η μπάντα αποτελείται από τους Γιώργο Τζιουβάρα και Χρήστο Κουτσογιάννη, οι οποίοι πλαισιώνονται συχνά από εκλεκτούς καλεσμένους.

Το Perform in Art αποτελεί μέρος του project Fly me to the Moon, συνεργασία του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών και της πολιτιστικής πλατφόρμας ελculture. Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες καθώς και το αναλυτικό πρόγραμμα στα www.aia.gr και www.elculture.gr.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Κάθε βδομάδα μπορείτε να λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc mag με τις προτάσεις μας