Ο μάγος του Οζ

Ένα παιδικό θεατρικό μιούζικαλ που αναζητά την αυτογνωσία και τη λύτρωση

Η παιδική Σκηνή του Γιάννη Χριστόπουλου παρουσιάζει το παιδικό θεατρικό μιούζικαλ «Ο μάγος του Οζ» του Φ.Λ. Μπάουμ, στο Θέατρο Εγνατία από τις 26 Δεκεμβρίου και για λίγες παραστάσεις. Η θεατρική διασκευή αλλα και οι σκηνοθετικές οδηγίες είναι του Χάρη Ρώμα, τη μουσική της παράστασης γράφει ο Γιάννης Ζουγανέλης και οι χορογραφίες είναι του Φώτη Μεταξοπούλου.
 
Ο θαυμαστός μάγος του Οζ είναι από τις πιο γνωστές παιδικές ιστορίες στο κόσμο, ένα μοντέρνο παραμύθι το οποίο έχει μεταφραστεί σε πάνω από 40 διαφλρετικές γλώσσες. Μία ομάδα ετρόκλητων ταξιδευτών, με επικεφαλής τη μικρή Ντόροθυ, τον Αχυρένιο, τον Ντενεκεδένιο, και το Λιοντάρι, αναζητά την αυτογνωσία και την πνευματική λύτρωση. Οι ήρωες της παράστασης ταξιδεύουν στη χώρα του Οζ με στόχο να φτάσουν στην Αστραφτερή Σμαραγδούπολη η οποία κατοικείται από τους Πολυφαγάκιδες. Οι ταξιδευτές μέχρι να φτάσουν στον τελικό προορισμό τους να συναντήσουν τον μάγο του Οζ θα έρθουν αντιμέτωποι με αρκετά εμπόδια ένα από αυτά και της κακιάς νεράιδας, την οποία όμως θα ξεπεράσουν με την παρουσία της καλής νεράιδας Γκλίντα.

Πρεμιέρες

Τελευταία εβδομάδα

Συντελεστές

Θεατρική διασκευή- σκηνοθεσία: Χάρης Ρώμας
Μουσική: Γιάννης Ζουγανέλης
Χορογραφίες: Φώτης Μεταξόπουλος
Κοστούμια: Σήλια Δεμίρη
Σκηνικά: Αντώνης Βαλής
Παίζουν: Στέλλα Μπονάτσου, Κατερίνα Αναστασίου, Μύριαμ Χρονοπούλου, Μανώλης Κονταξάκης, Γιάννης Πισκιτζής, Γιάννης Τσούκας, Δανάη Νεονάκη, Νίικος Βαλής

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

10 €
- €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Κάθε βδομάδα μπορείτε να λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc mag με τις προτάσεις μας