Καλλιτέχνες και συγκροτήματα γεμίζουν με μουσικές νότες τα βράδια στο βουνό

Το 13ο φεστιβάλ «Ήχοι του Δάσους» έρχεται και φέτος και υπόσχεται να προσθέσει, στο οροπέδιο της Αγ. Τριάδας στην Καλοσκοπή Φωκίδας, πολύχρωμες μουσικές πινελιές, παρέα με αγαπημένους μουσικούς καλλιτέχνες, αλλά και πληθώρα άλλων δραστηριοτήτων από τις 17 έως τις 20 Ιουλίου.
 
Το μουσικό – κατασκηνωτικό φεστιβάλ «Ήχοι του Δάσους» προσπαθεί ώστε κατασκηνωτές, μουσικές και δάσος να γίνουν ένα, προσκαλώντας όλους τους φίλους της μουσικής, της φύσης και της κατασκήνωσης, για ακόμη μία χρονιά.

Το μουσικό πρόγραμμα φέτος περιλαμβάνει πολλούς αγαπημένους τραγουδιστές και συγκροτήματα, όπως τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, τον Θανάση Παπακωνσταντίνου με τη Ματούλα Ζαμάνη, τους Active Member, τους Nightstalker, τον Tiny Jackal, τους Bandamadara, τους Ερμήτες, τους Baildsa, τους Villagers of Ioannina City, τον Απόστολο Γουγουλάκη, τους Out of the Earth και τους The Tuxedo Conspiracy.   

Και μετά τις βραδινές συναυλίες ακολουθούν parties με αγαπημένους DJs στο bar, το δίδυμο των An.des n’ Sergi την Παρασκευή και τον Tolis Q το Σάββατο, να δίνουν το ρυθμό για χορό σε ηλεκτρονικούς ρυθμούς.

Πέρα όμως από τις βραδινές συναυλίες και τα parties στο bar, παιχνίδια, εργαστήρια και άλλες δραστηριότητες βουνού, περιβαλλοντικές δράσεις, ορειβατικός περίπατος, δημιουργικά εργαστήρια για παιδιά, βιωματικά εργαστήρια αναδάσωσης, φουσκωτά παιχνίδια και τραμπολίνο, τοξοβολία, ποδηλασία, ασκήσεις Yoga – Qi Kung και άλλες δραστηριότητες εναλλακτικού τουρισμού, υπόσχονται και φέτος να γεμίσουν όμορφα και δημιουργικά τα πρωινά και τα απογεύματά των επισκεπτών του φεστιβάλ.

Ακόμα, λίγα χιλιόμετρα μακριά απ’ τον χώρο όπου διοργανώνεται το φεστιβάλ, κοντά στην Παύλιανη, το ποτάμι γεμίζει με flying-fox, σχεδία, αιώρες και γήπεδο beach-volley.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο site του φεστιβαλ.

Πρόγραμμα

Warm Up Night – Πέμπτη 17 Ιουλίου

21:00 – Φάσμα
22:00 – Taburo bota
23:00 – The Big Nose Attack
00:30 – Sacsamacses

Παρασκευή 18 Ιουλίου

20:00 – Out of the Earth
21:00 – Απόστολος Γουγουλάκης
22:00 – Βασίλης Παπακωνσταντίνου
00:00 – Baildsa

Σάββατο 19 Ιουλίου

19:30 – The Tuxedo Conspiracy
20:30 – Tiny Jackal
21:30 – Active Member
23:30 – Θανάσης Παπακωνσταντίνου – Ματούλα Ζαμάνη

Κυριακή 20 Ιουλίου

19:30 – Ερμήτες
20:30 – Bandamadara
22:00 – Villagers of Ioannina City
00:00 – Nightstalker

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

18 €
- 20 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ