Οι Athens Lindy Hop στο Αεροδρόμιο της Αθήνας

Οι Athens Lindy Hop, μια ενθουσιώδης χορευτική ομάδα που ειδικεύεται στους swing χορούς από τη δεκαετία του ’20 μέχρι και τη δεκαετία του ’40, καταφτάνουν στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών προσκαλώντας μας να απογειωθούμε χορεύοντας, την Παρασκευή 16 Ιανουαρίου.

Ύστερα από πολύχρονη εμπειρία σε χορευτικές ομάδες swing στο Λονδίνο, το 2008 οι Athens Lindy Hop ίδρυσαν την πρώτη lindy hop ομάδα χορού στην Αθήνα. Οι Athens Lindy Hop διαδίδουν το πάθος τους για το lindy hop και άλλους χορούς swing στην Ελλάδα με μαθήματα, σεμινάρια, πάρτι, performances και άλλα events. Τα μαθήματά τους περιλαμβάνουν συναρπαστικούς χορούς από παλαιότερες δεκαετίες που είναι σήμερα περισσότερο επίκαιροι και δημοφιλείς από ποτέ όπως το authentic jazz, το balboa, το shag, το charleston της δεκαετίας του ‘20, το blues και το boogie woogie. Έχουν συμμετάσχει σε πολλά φεστιβάλ, παραστάσεις, βίντεο κλιπ, διαφημιστικά και τηλεοπτικές εκπομπές στην Ελλάδα και το εξωτερικό όπως το Djangofest, το Swing thing Festival, το Lembessi Street Art Festival, οι θεατρικές παραστάσεις «Άννα Φρανκ», «This is Swing!», «Ain’t Misbehavin’ (Harlem Swing)», οι ζωντανές μουσικές εμφανίσεις των Puppini Sisters, των Jive Aces, του Δώρου Δημοσθένους, του Γιώργη Χριστοδούλου, των Diminuita-The Swing Trio και άλλα.

Το Μουσικοδρόμιο – Swing with me and Fly 2015 αποτελεί μέρος του project Fly me to the Moon, συνεργασία του ΔΑΑ και της πολιτιστικής πλατφόρμας ελculture. Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες καθώς και το αναλυτικό πρόγραμμα στα www.aia.gr και www.elculture.gr.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Κάθε βδομάδα μπορείτε να λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc mag με τις προτάσεις μας