«Χάνσελ & Γκρέτελ» στο Παλλάς

Χάνσελ & Γκρέτελ

Ένα χειμωνιάτικο μπαλέτο για όλη την οικογένεια από την ομάδα του Athens Children’s Ballet

Το παραμύθι των αδερφών Grimm που συγκινεί γενιές και γενιές, παρουσιάζει φέτος η ομάδα του Athens Children’s Ballet με το δικό της μοναδικό τρόπο. Ένα πανέμορφο μπαλέτο που θα καταπλήξει μικρούς και μεγάλους το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Ιανουαρίου στο θέατρο Παλλάς.

Το Athens Children’s Ballet εδώ και πέντε χρονιές παρουσιάζει μοναδικά θεάματα, εξελίσσεται και εμπλουτίζεται. Φέτος το ACB είναι ιδιαίτερα ευτυχής που για πρώτη χρονιά τη μουσική συνθέτει ειδικά για την ομάδα ο Άγγλος, OliverDavis. O Οliver συνεργάστηκε στενά με τον χορογράφο της ομάδας Erico Μontes (Α’ Χορευτή του Royal Ballet) για να δημιουργήσουν μαζί ένα μοναδικό και εντυπωσιακό μπαλέτο.

Χάνσελ & Γκρέτελ

Το 2018 είναι μια ιδιαίτερα δημιουργική χρονιά για τον Davis, καθώς τη μουσική του θα χρησιμοποιήσει η πασίγνωστη ομάδα χορού San Francisco Ballet στο έργο “The Infinite Ocean” του Edwaard Liang και συγχρόνως  ο χορογράφος Peter Walker για το  Νew York City Ballet.

Χάνσελ & Γκρέτελ

Το  κλασικό μπαλέτο Hansel & Gretel θα ταξιδέψει μικρούς και μεγάλους σε παραμυθένια δάση με σπίτια φτιαγμένα από χρωματιστά ζαχαρωτά και γλειφιτζούρια.  Θα καταφέρει η κακιά Μάγισσα να ξεγελάσει τον Hansel &την Gretel; Πώς θα βρουν τον δρόμο τους οι δύο πρωταγωνιστές να γυρίσουν στην οικογένειά τους; Ποιος θα τους βοηθήσει και θα τους σώσει από την πανούργα Μάγισσα;

Χάνσελ & Γκρέτελ

Οι παραστάσεις είναι κατάλληλες από 4 χρονών και πάνω, παιδιά Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου.

Συντελεστές

Επίτιμοι Πρόεδροι: Lynn Wallis, Καλλιτεχνική Διευθύντρια της Royal Academy of Dance London & Errol Pickford πρώην Principal Dancer του Royal Ballet
Δημιουργός και Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Χριστίνα Ρόκα
Χορογραφία: Erico Montes (Α’ Χορευτήςτου Royal Ballet)
Πρωτότυπη Μουσική: Oliver Davis
Σκηνογράφος-Σχεδιασμός Κοστουμιών: Ξένια Βήτου, Ρενάτα Παπάζογλου
Σχεδιασμός Φωτισμών: Χρήστος Τζιόγκας

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

8 €
- 29 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

2 Απαντήσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.