Είσαι ένα κτήνος, Βίσκοβιτς

Είσαι ένα κτήνος, Βίσκοβιτς στο Bios

Ιστορίες με ζώα, εμπνευσμένες από το ομώνυμο βιβλίο του Alessandro Boffa

Οι AbOvo και οι 4Frontal, δύο από τις σημαντικότερες νεανικές θεατρικές ομάδες, ενώνουν τις δυνάμεις τους και μας διηγούνται ιστορίες με ζώα, εμπνευσμένες από το ομώνυμο βιβλίο του Alessandro Boffa, σε μια κωμική και μουσική παράσταση: Είσαι ένα Κτήνος, Βίσκοβιτς: Ιστορίες με ζώα που μοιάζουν με ανθρώπινες ιστορίες κάτι σαν τον Αίσωπο ή τόσες άλλες ιστορίες (της παγκόσμιας λογοτεχνίας)…ξέρετε τώρα…

Η παράσταση παρουσιάστηκε ως work-in-progress στο 9ο Bob Theatre Festival και επιστρέφει στην ολοκληρωμένη της μορφή στο Bios, από τη Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου και κάθε Δευτέρα και Τρίτη, έως τις 3 Ιανουαρίου 2017.

Λίγα λόγια για το έργο
Ο Βίσκοβιτς είναι ένας δίγαμος παπαγάλος, ένας σκαραβαίος με τεράστια περιουσία, ένα ερωτευμένο με τον εαυτό του σαλιγκάρι, ένα σκουλήκι που ατύχησε στον έρωτα, ένας σκορπιός που σπέρνει τον τρόμο στην άγρια δύση, ένα σφουγγάρι που δεν θέλει να πιει, ένας συζυγοφάγος καρχαρίας, ένα ερωτευμένο αλογάκι της παναγίας και μια άλκη – απόλυτο αρσενικό.

Συντελεστές

Σκηνοθεσία: Θανάσης Ζερίτης, Γιάννης Σαρακατσάνης
Σύλληψη και δραματουργική επιμέλεια: Σταύρος Γιαννουλάδης, Θανάσης Ζερίτης, Γιάννης Σαρακατσάνης, Πάνος Τοψίδης
Σκηνικά-Κοστούμια: Γεωργία Μπούρδα
Μουσική επιμέλεια: Σταύρος Γιαννουλάδης, Γιάννης Σαρακατσάνης
Επιμέλεια κίνησης, Φωτογραφίες, Γραφιστικά: Πάνος Τοψίδης

Ερμηνεύουν: Σταύρος Γιαννουλάδης, Θανάσης Ζερίτης, Ελένη Κουτσιούμπα, Νεφέλη Μαϊστράλη, Μαρία Μπαλούτσου, Αλεξάνδρα Ούστα, Γιάννης Σαρακατσάνης, Πάνος Τοψίδης, Σωσώ Χατζημανώλη

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

10 €
- 12 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

6 Απαντήσεις

  1. Πολύ καλή και διασκεδαστική παράσταση. Προσεγγίζει με χιουμοριστικό και ουσιαστικό τρόπο την καθημερινότητα των ζώων. Όλοι οι ηθοποιοί άψογοι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.