«Χωρίς Γλουτένη» για τρεις παραστάσεις

Ήρα Κατσούδα - «Χωρίς Γλουτένη» για 3 μόνο παραστάσεις

Η Ήρα Kατσούδα σχολιάζει την πραγματικότητα και δεν διστάζει να αυτοσαρκαστεί

Η Ήρα Kατσούδα, μια κωμικός με μακρόχρονη πορεία στο stand up comedy, παρουσιάζει στις 5, 6 και 7 Οκτωβρίου στο Θέατρο Άβατον τη σόλο παράσταση «Χωρίς Γλουτένη», με έναν τίτλο που καυτηριάζει την τάση της εποχής. Για όσους είναι είτε δυσανεκτικοί στην ίδια την γλουτένη, είτε στη μόδα «χωρίς γλουτένη».

https://www.youtube.com/watch?v=DS8DHQkTgsA&feature=youtu.be

Με γρήγορες εναλλαγές και θεματολογίες που αντλούνται τόσο από προσωπικά βιώματα όσο και από την καθημερινότητα, η Ήρα παρουσιάζει την αφρόκρεμα της δουλειάς της. Με φρέσκια, νεανική ματιά μέσα από το πρίσμα της κωμωδιας σχολιάζει την πραγματικότητα και δεν διστάζει να αυτοσαρκαστεί.

 

Ήρα Κατσούδα

Ήρα Κατσούδα - «Χωρίς Γλουτένη»

Η Ήρα Κατσούδα ασχολείται επαγγελματικά µε το stand up comedy, με συνεχείς παραστάσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη αλλά και σε περισσότερες από 30 πόλεις σε όλη την Ελλάδα.

Το 2014 – 15 σε συνεργασία με τον Ανδρέα Πασπάτη, παρουσίασαν το πρώτο stand up comedy battle στην Ελλάδα στο πλαίσιο της παράστασης «Ο καθένας τα δικά του», ενώ το 2016 διοργάνωσαν και παρουσίασαν το πρώτο ζωντανό stand up comedy talk show “The Comedians”.

Έχει συμμετάσχει στο Stand up for U 2016 για το πρόγραμμα «Νονός της Unicef» που αναμεταδόθηκε από τον Alpha καθώς επίσης έχει παρουσιάσει την δουλειά της σε διοργανώσεις TedX. (Θεσσαλονίκη και Αλεξανδρούπολη).

Το 2012 ήταν μια εκ των δύο συγγραφέων του κωµικού show «Ο Γάμος» που παιζόταν για 2 χρόνια στη Θεσσαλονίκη. Επίσης, διοργανώνει βραδιές Open Mic.

Έχει εργαστεί ως ηθοποιός και κειμενογράφος διαφηµίσεων. Έχει σπουδάσει Οικονομικά (Α.Π.Θ.), κλασσική μουσική, χορό και υποκριτική (studio Φλέµινγκ).

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

10 €
- €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.