Η Leila Moeeni και ο Κωνσταντίνος Ζερβός παρουσιάζουν στο Open Farm στις 18 Νοεμβρίου μια απολαυστική εμπειρία παρασκευής flat bread. Ένα ευχάριστο ταξίδι γαστρονομικής εξερεύνησης, ενσυνειδητότητας και φυσικά μαγειρικής.
Το συγκεκριμένο εργαστήρι δημιουργήθηκε για να απολαύσουν παλιοί και νέοι φίλοι την τέχνη και την χαρά του ζυμώματος με έναν τρόπο διαφορετικό. Με την αφήγηση μιας ιστορίας που βασίζεται σε μνήμες, γεύσεις και τοπικά συστατικά. Θα έχει και θρεπτικούς και γευστικούς πειραματισμούς δημιουργώντας μια ξεχωριστή εμπειρία.
«Δεν υπάρχει απλώς τίποτα σαν το άρωμα του φρεσκοψημένου ψωμιού που φτιάχνεται στην κουζίνα σας, ευχαριστώντας την οικογένειά σας και τους φίλους σας. Πιστεύω ότι όλοι πρέπει να το δοκιμάσουν τουλάχιστον μία φορά», λέει η Leila, η διοργανώτρια της εκδήλωσης.
Η μαγειρική είναι ένας άλλος τρόπος να είμαστε παρόντες στην ζωή μας, ενσυνείδητα. Η Leila και ο Κωνσταντίνος υποστηρίζουν την ενσυνειδητότητα και την βιωσιμότητα ως τρόπο ζωής και διατροφής.
Σ’ αυτό το workshop θα μάθεις
περισσότερα για την ενσυνείδητη διατροφή
να ζυμώνεις flat breads με διαφορετικές εναλλακτικές
πως μπορείς να ενισχύσεις θρεπτικά το ψωμί που θα φτιάξεις
τα οφέλη από την χρήση φυτικών πρωτεϊνών στην διατροφή σου
ένα ευχάριστο τρόπο να πειραματιστείς με την μαγειρική …
και θα ακούσεις ιστορίες που συνδέονται με την παράδοση των flat-breads
Πληροφορίες
Open Farm – Σάββατο 18 Νοεμβρίου
Μπορείτε να κλείσετε τη θέση σας εδώ