Οι Villagers Of Ioannina City επιστρέφουν στην πατρίδα τους

Μαζί τους εμφανίζονται οι Μπούγιο & Dirty Johnny

Η πολυσυζητημένη μπάντα της εγχώριας σκηνής Villagers Of Ioannina City  επιστρέφουν στην ιδιαίτερη πατρίδα τους τα Ιωάννινα, τη Πέμπτη 28 Μαΐου 2015.

Όταν πρόκειται για μουσική, τα πολλά λόγια είναι φτώχια. Ειδικά για ένα συγκρότημα όπως οι VIC που με τη μουσική τους φιλοσοφία, έφεραν νέο αέρα και σύντομα έγιναν μία από τις πιο αγαπημένες ελληνικές μπάντες.

Όσο για την εμφάνιση στα Ιωάννινα, αντιγράφουμε το παρακάτω απόσπασμα από τον τοπικό Τύπο, ενδεικτικό του κλίματος που υπάρχει σε αναμονή της εμφάνισης τους:
«Η ώρα που πολλοί και πολλές περίμεναν έναν ολόκληρο χειμώνα, ήρθε ή για την ακρίβεια, έρχεται: στις 28 Μαΐου, οι Villagers of Ioannina City παίζουν στα Γιάννενα, στο Factory of Sound. Οι VIC λοιπόν επιστρέφουν στη σκηνή στις 28 του μήνα, σε κλειστό χώρο, προσφέροντας έτσι την ευκαιρία να δούμε τι ακριβώς γίνεται κάθε φορά που πάνε Αθήνα-Θεσσαλονίκη και κάνουν sold out εμφανίσεις. Όσο και η μπάντα να είναι “τα παιδιά της διπλανής πόρτας”, οι φίλοι και αυτοί που ξέρουμε χρόνια, άλλο τόσο δεδομένος είναι ο χαμός που αναμένεται για το συγκρότημα που πριν από ένα χρόνο και κάτι μέρες έβγαλε το Riza, το διπλό άλμπουμ που ανακάτεψε την ελληνική σκηνή. Τώρα, έρχονται με το Riza να επανακυκλοφορεί, και να έχουν ήδη ένα EP στο ενεργητικό τους. Οπλίσατε και αναμείνατε λοιπόν.» Γ. Τσαντίκος «Ηπειρωτικός Αγών»

Μαζί τους θα εμφανιστούν οι: Μπούγιο & Dirty Johnny

Οι Μπούγιο & Dirty Johnny είναι ένα ντουετάκι απο τα Γιάννενα. Ξεκίνησαν το 2010 με δύο κιθάρες, μια φυσαρμόνικα να γράφουν μερικά δικά τους τραγούδια σε ελληνικό πάντα στίχο. Απλοί, άμεσοι με μια blues αισθητική και όμορφες μελωδίες. Ηχογράφησαν την πρώτη τους δουλειά το 2012, με τίτλο «Βlues και Ντέρτια» βγάζοντας το στη φόρα το 2014. Μετά από κάποια περίοδο αδράνειας και κάποιους πειραματισμούς με το ρεμπέτικο ήχο επιστρέφουν με το αρχικό τους ύφος.

 

Συντελεστές

Αλέξης Καραμέτης: κιθάρα – φωνή
Άκης Ζώης: μπάσο
Άρης Γιαννόπουλος: τύμπανα
Κωνσταντής Πιστιόλης: κλαρίνο – φωνητικά
Αχιλλέας Ράδης: πλήκτρα
Κωνσταντίνος Λάζος: Γκάιντα-Πνευστά

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

8 €
- €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ