Τρίτες Παράλληλες: Κωνσταντίνος Βήτα

Ο Κωνσταντίνος Βήτα σε μια συναυλία με κινούμενα σχέδια

Το Θέατρο Πόρτα φιλοξενεί στο πλαίσιο του κύκλου μουσικής «Τρίτες Παράλληλες» τον Κωνσταντίνο Βήτα, σε δύο συναυλίες με κινούμενα σχέδια.

«Ένα κοπάδι πουλιών πετά γύρω από την Χιονάτη στο ρυθμό του βαλς πριν εκείνη κοιτάξει στον πάτο ενός πηγαδιού και μια δραματική συγχορδία μας υπενθυμίσει ότι κάτι άλλο, τρομερό, πρόκειται να συμβεί. Μια γυναικεία χορωδία είναι ο ήχος του αέρα μέσα από τις καλαμιές, η αποτυχία ενός άλματος ενός ελέφαντα είναι ένα τρομπόνι με σορντίνα και πλήθος άλλων ηχητικών εικόνων ή καθ’ υπερβολήν εικονοποιημένων ήχων.»

Στις δύο συναυλίες στο Θέατρο Πόρτα (23 & 30 Δεκεμβρίου) το ακροατήριο θα έχει την ευκαιρία να ακούσει μία ανθολογία τραγουδιών που αναφέρονται ή προέρχονται από τις ταινίες των πρώτων δεκαετιών των στούντιο του Disney τραγουδισμένα από τον Κωνσταντίνο Βήτα με τον δικό του προσωπικό τρόπο αλλά και την performer Χαρά Κότσαλη σαν δύο αντικρουόμενες μουσικά ενέργειες. Τα τραγούδια ανακατασκευασμένα -εκ βάθρων- για κουαρτέττο εγχόρδων από τους συνθέτες Κορνήλιο Σελαμσή και Νικολέτα Χατζοπούλου ίσως να μοιάσουν και με ασπρόμαυρες φωτογραφίες ενός πλήρους χρώματων κόσμου.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

8 €
- 10 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ