Θεατρικές παρουσιάσεις παραμυθιών

Ηθοποιοί αφηγούνται δύο ξεχωριστά παραμύθια

Το θέατρο act σε συνεργασία με τις εκδόσεις «Το Δόντι» οργανώνουν δύο παρουσιάσεις παραμυθιών. Τα παραμύθια «Ο Ασχημάνθρωπος» της Μαίρης Σιδηρά και «Τη νύχτα που έλαμψε το Άστρο» του Κωνσταντίνου Κυριακόπουλου θα παρουσιαστούν από ηθοποιούς, οι οποίοι θα ζωντανέψουν τις ιστορίες των παραμυθιών.

Στις παρουσιάσεις θα παρευρίσκονται και οι συγγραφείς οι οποίοι, στο τέλος κάθε εκδήλωσης, θα υπογράφουν τα βιβλία τους. Θα προσφέρεται δωρεάν καφές, χυμός και βουτήματα.

Το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου παρουσιάζεται «Ο Ασχημάνθρωπος» από τις ηθοποιούς Μαρια Καλλιαμβάκου και Τζούλια Ροδοπούλου. Είναι ένα σύγχρονο παραμύθι που κουβαλά τη μαγεία της παράδοσης. Ξεκινά από παραδοσιακές ιστορίες της Σάμου και φτάνει στο σήμερα, αφού ταξιδέψει σε μύθους και παραμύθια άλλων εποχών.

Το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου παρουσιάζεται το παραμύθι «Τη νύχτα που έλαμψε το Άστρο» από τους ηθοποιούς Τηλέμαχο Τσώλη και Λυδία Τζανουδάκη. Πρόκειται για μια ξεχωριστή διήγηση της πιο γνωστής γέννησης όλων των εποχών, από μια άλλη οπτική γωνία, αυτή των ζώων της φάτνης. Για πρώτη φορά τα ζώα περνούν στο προσκήνιο και ξετυλίγουν το κουβάρι των γεγονότων εκείνης της νύχτας.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

2 €
- €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ