«Συμπερίληψη»: Μια συναυλία για την ενίσχυση της «Αμυμώνης» με την Ανδριάνα Μπάμπαλη και τον Γιώργη Χριστοδούλου

Καλλιτέχνες με και χωρίς αναπηρία μοιράζονται τη σκηνή για να αποδείξουν πως στην τέχνη δεν χωρούν αποκλεισμοί

«Η Ανδριάνα Μπάμπαλη, ο Γιώργης Χριστοδούλου, ο Θοδωρής Τσάτσος και τα Ονειρέματα αναλαμβάνουν να μας ταξιδέψουν μουσικά σε έναν κόσμο που η ζωή πρωταγωνιστεί και οι φυσικοί περιορισμοί μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα.

Η υπόθεση ήταν απλή. Πως υπάρχουν άνθρωποι που τους αρέσει η καλή μουσική και η προσφορά για το κοινό καλό. Πως υπάρχουν καλλιτέχνες καθώς και επαγγελματίες του χώρου των εκδηλώσεων που θα στηρίξουν μία τέτοια κίνηση, εφόσον είναι αληθινή και καρδιακή. Πως υπάρχουν και αυτοί που θα διαθέσουν με χαμόγελο το χρόνο τους για να αναδείξουν πρόσωπα και καταστάσεις. Πως αξίζει να εργαζόμαστε (και αυτή τη χρονιά) για έναν κόσμο πιο δίκαιο για όλους. Έναν κόσμο Συμπερίληψης… Έτσι δημιουργήθηκε μία μουσική παράσταση με σκοπό την ενίσχυση της “Αμυμώνης”, στην οποία καλλιτέχνες με και χωρίς αναπηρία μοιράζονται τη σκηνή για να γίνει προφανές πως στην τέχνη δεν χωρούν αποκλεισμοί.

Τα Σπουδαία Events αποτελούν μία προσπάθεια να γεφυρωθούν οι καλές προθέσεις με την καλή τέχνη. Η συναυλία προέκυψε μετά από διαδικτυακή ψηφοφορία, στην οποία η πλειοψηφία των συμμετεχόντων απάντησε πως θα επιθυμούσε να γίνει μία εκδήλωση για την οικονομική και επικοινωνιακή ενίσχυση της Αμυμώνης που στόχο έχει την παροχή στα τα τυφλά παιδιά με πρόσθετες αναπηρίες το δικαίωμα στην εκπαίδευση και την αξιοπρέπεια.

Η Αμυμώνη ιδρύθηκε το 1993 στην Αθήνα και η ίδρυση της οφείλεται στην έλλειψη οποιουδήποτε πλαισίου για παιδιά με τυφλότητα και πολλαπλές αναπηρίες. Στόχος είναι να έχουν και τα τυφλά παιδιά με πρόσθετες αναπηρίες, το δικαίωμα στην εκπαίδευση και την αξιοπρέπεια.»

Δείτε το promo video στο Youtube:

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

7 €
- €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Φραντζή & Θαρύπου 37, Ν. Κόσμος

Πρεμιέρες

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.