Ο Χόρχε Μπουκάι και ο γιoς του, Ντεμιάν, έρχονται στην Αθήνα

Οι δυο συγγραφείς θα παρουσιάσουν τα βιβλία τους «Τα τρία ερωτήματα» και «Απιστία»

Ψυχίατρος και ψυχοθεραπευτής, αλλά κυρίως δημοφιλής συγγραφέας και αφηγητής που οι ιστορίες και τα βιβλία του δημιουργούν θερμούς αναγνώστες και οπαδούς, ο Χόρχε Μπουκάι και ο γιoς του, Ντεμιάν, έρχονται στην Αθήνα για την παρουσίαση των τελευταίων τους βιβλίων τη Δευτέρα 29 Μαΐου στις 18:30 στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο.

Καλεσμένοι των εκδόσεων opera, οι δυο συγγραφείς θα παρουσιάσουν τα βιβλία τους «Τα τρία ερωτήματα» (Χόρχε Μπουκάι) και «Απιστία» (Ντεμιάν Μπουκάι). Το κοινό μπορεί να παρακολουθήσει την παρουσίαση μόνο με Δελτία Εισόδου που θα διανέμονται Πέμπτη και Παρασκευή, 25 και 26 Μαΐου, 9:30 – 14:30 από το βιβλιοπωλείο των Εκδόσεων opera (Κωλέττη 23Α, Εξάρχεια) και Σάββατο και Κυριακή, 27 και 28 Μαΐου, 12:00 – 17:00 από το Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο (Λ. Βασιλίσσης Σοφίας 22). Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν δωρεάν έως δύο Δελτία Εισόδου με επίδειξη ταυτότητας.

Την Τρίτη, 30 Μαΐου, ο Χόρχε και ο Ντεμιάν Μπουκάι θα υπογράψουν τα βιβλία τους στο Βιβλιοπωλείο Public Συντάγματος (Καραγιώργη Σερβίας 1) από τις 18:00 έως τις 20:00.

Στο βιβλίο του «Τα τρία ερωτήματα», ο Χόρχε Μπουκάι παρουσιάζει μια προσωπική καταγραφή των «δρόμων» που, όπως λέει, είναι αναγκαίο να διατρέξει κάθε άνθρωπος που αναζητά την προσωπική του ολοκλήρωση, απαντώντας σε τρία βασικά υπαρξιακά ερωτήματα: ποιος είμαι, πού πηγαίνω, με ποιον.

Από την πλευρά του, ο Ντεμιάν Μπουκάι επανεξετάζει στο βιβλίο του τη λογική των παγιωμένων απόψεων για το πάντα επίκαιρο θέμα της απιστίας, και προτείνει κάποια νέα «μέτρα και σταθμά», προσαρμοσμένα στη σημερινή εποχή.

Cover photo ©Sergio Koltan

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.