Το post-punk συγκρότημα για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Ενώνοντας μουσικά είδη και τους φίλους τους, indie/post punk/goth/metal, οι Beastmilk βρίσκονται για δύο συναυλίες, σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα αντίστοιχα, το πρώτο σαββατοκύριακο του Νοεμβρίου. Πιο συγκεκριμένα, έμφανίζονται το Σάββατο 1 Νοεμβρίου στο Eightball Club στη Θεσσαλονίκη και την Κυριακή 2 Νοεμβρίου στο Αn Club στην Αθήνα.

Μία μουσική έκπληξη για το τέλος  του 2013 ήταν η κυκλοφορία του δίσκου “Climax” των εν μέρη Φιλανδών Beastmilk. Ένας δίσκος που προέκυψε σχεδόν από το πουθενά και όταν δεν απασχολούσε από μόνος του τα αυτιά μας, τα οδηγούσε να ξεθάψουμε τους δίσκους πολλών και αγαπημένων σχημάτων όπως οι Joy Division, Echo and the Bunnymen, Bauhaus/Peter Murphy, Killing Joke αλλά και σύγχρονων όπως οι Interpol.

Για όσους παρακολουθούσαν στενά την πορεία του πολυπράγμονα Matthew Joseph McNerney, aka Kvohst, η έκπληξη δεν ήταν τόσο δυνατή, πέραν φυσικά από την ποιότητα του “Climax” στο σύνολο της, καθώς ο Άγγλος, πρώην κάτοικος Ολλανδίας, Νορβηγίας και νυν Φινλανδίας έχει απασχολήσει πολλάκις τα τελευταία 10 χρόνια. Είτε με τους Code, είτε με τους Dodheimsgard, είτε μέσω των στίχων των Virus, είτε μέσω των Hexvessel, αλλά και με τα πρώτα δείγματα των Beastmilk που με παλιό και παραδοσιακό τρόπο είχε σερβίρει σε κασέτα και 7″ βινύλιο.

Συνοδοιπόροι σε αυτό το post-punk ταξίδι του είναι τρείς Φινλανδοί που πλαισιώνουν την φωνή του Kvohst με τα τρία κλασσικά όργανα. Συγκεκριμένα ο Goatspeed στις κιθάρες, ο Arino στο μπάσο, και ο Paile στα τύμπανα. Ένα ταξίδι που μέχρι στιγμής τους έχει οδηγήσει σε ζωντανές εμφανίσεις με εκπληκτικές κριτικές σε χώρες όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γερμανία, η Γαλλία, η Ολλανδία και πολλές άλλες μέχρι και την δική μας που τους υποδέχεται σχεδόν ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του πρώτου τους δίσκου.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

12 €
- 15 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ