Το Βανκούβερ αποκτά ένα νέο εντυπωσιακό κέντρο τέχνης και μουσείο

Το αρχιτεκτονικό γραφείο των Ηerzog & de Μeuron αποκάλυψε τα τελικά σχέδια του νέου μουσείου τέχνης στο Βανκούβερ του Καναδά

Το αρχιτεκτονικό γραφείο των Ηerzog & de Μeuron, που ανάμεσα σε άλλα μεγάλα έργα έχουν υπογράψει την επέκταση της Tate Modern, αποκάλυψε τα τελικά σχέδια του νέου μουσείου τέχνης στο Βανκούβερ του Καναδά.

Το νέο μουσείο βρίσκεται στο πάρκο Larwill , ένα σταυροδρόμι στο κέντρο της πόλης και φιλοδοξεί να είναι ένα δημιουργικό και πολιτιστικό κέντρο για τους ντόπιους και τους ξένους επισκέπτες όλων των ηλικιών.

Με συμμετρικές διαφανείς και αδιαφανείς επιφάνειες, ο σχεδιασμός επιτρέπει το φως και τον αέρα να εισβάλλουν στην υπαίθρια αυλή του. Αντανακλά τη ζωή και την ταυτότητα της πόλης και συνδυάζει το ξύλο με το γυαλί σε μια καθαρή, απλή και ανάλαφρη φαινομενικά κατασκευή.

Οι επισκέπτες του κτιρίου θα μπορούν να δουν την πόλη και το καταπληκτικό φυσικό της περιβάλλον με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.