Η Ελληνική Συμφωνική Ορχήστρα Νέων σε μια ιδιαίτερη συναυλία με μουσική δωματίου

Ελληνική Συμφωνική Ορχήστρα Νέων

Έκπληξη για το φιλόμουσο κοινό είναι η συμμετοχή της διάσημης βιολονίστα Hyeyoon Park

Η Ελληνική Συμφωνική Ορχήστρα Νέων (ΕΛΣΟΝ) ανοίγει δυναμικά την καλλιτεχνική της περίοδο για το 2019 με μια μοναδική συναυλία στην Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος το Σάββατο 9 Μαρτίου, υπό τη διεύθυνση του μουσικού διευθυντή και ιδρυτή της Διονύση Γραμμένου.

Το πρόγραμμα της συναυλίας –έβδομης στους λίγους μήνες ζωής της ΕΛΣΟΝ– περιλαμβάνει έργα μουσικής δωματίου και για ορχήστρα εγχόρδων.

Έκπληξη για το φιλόμουσο κοινό είναι η συμμετοχή της διάσημης βιολονίστα, Hyeyoon Park, η οποία θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στην Αθήνα. Πρόκειται για μία καλλιτέχνιδα εξαιρετικού στιλ και δεξιοτεχνίας, η οποία ανάμεσα σε άλλες παγκόσμιες διακρίσεις, το 2009 -σε ηλικία 17 ετών- έγινε η νεότερη νικήτρια του Διεθνούς Μουσικού Διαγωνισμού ARD του Μονάχου.

Το πρόγραμμα της συναυλίας:

Στη συναυλία θα παρουσιαστούν τα έργα: Έντβαρντ Γκρηγκ Κουαρτέτο εγχόρδων αρ. 1 σε σολ ελάσσονα, Π. Ι. Τσαϊκόφσκι Κουαρτέτο εγχόρδων αρ. 1 σε ρε μείζονα, Σερενάτα για έγχορδα σε ντο μείζονα, Τζάκομο Πουτσίνι Χρυσάνθεμα, Καρλ Μαρία φον Βέμπερ Κουιντέτο για κλαρινέτo έργο 34, Φέλιξ Μέντελσον Κοντσέρτο για βιολί σε ρε ελάσσονα.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Μία Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.