Σοφία Κόπολα και Μπιλ Μάρεϊ “On The Rocks”: Ένα δυνατό ντουέτο επανέρχεται με νέα ταινία

Μετά το οσκαρικό «Χαμένοι στη Μετάφραση», Κόπολα και Μάρεϊ ενώνουν τις δυνάμεις τους ξανά

Σχεδόν 16 χρόνια αφότου είδαμε τον Μπιλ Μάρεϊ ως μεσήλικα ηθοποιό στη βραβευμένη με Όσκαρ και Χρυσές Σφαίρες ταινία «Χαμένοι στη Μετάφραση», και τη Σοφία Κόπολα σε ρόλο σκηνοθέτη και σεναριογράφου, ήρθε η ώρα να δούμε και τους δύο σε μια νέα συνεργασία. Αυτή τη φορά η Κόπολα επανέρχεται στους ίδιους ρόλους, μετά το “The Beguiled” του 2017 με πρωταγωνιστές τη Νικόλ Κίντμαν και τον Κόλιν Φάρελ, με την νέα της ταινία “On The Rocks”.

Πρόκειται για την ιστορία μια νέας μητέρας που επανασυνδέεται με τον πατέρα της (που ήταν παλιότερα playboy) σε μια νέα περιπέτεια που εκτυλίσσεται στη Νέα Υόρκη. Η Κόπολα το 2004 είχε κερδίσει το Όσκαρ Σεναρίου για το «Χαμένοι στη Μετάφραση», ενώ ο Μπιλ Μάρεϊ είχε κερδίσει τη Χρυσή Σφαίρα για τον Καλύτερο Α’ ανδρικό ρόλο.

Μαζί τους στο “On The Rocks” θα συμμετέχει και η Ρασίντα Τζόουνς σε πρωταγωνιστικό ρόλο. Η παραγωγή της ταινίας αναμένεται να ξεκινήσει την άνοιξη.

Η πιο πρόσφατη συνεργασία μεταξύ Κόπολα και Μάρεϊ ήταν το “A Very Murray Christmas” το 2015, για λογαριασμό της πλατφόρμας Netflix.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.