Ο Sillyboy και η νεοσύστατη μπάντα του Sillyboy’s Ghost Relatives live στην Death Disco

Mε στιγμές από το “Played” μέχρι το “Stalker” και νέα ακυκλοφόρητα κομμάτια

Δεκαέξι μήνες, ένα album και ένα συγκρότημα μετά το προηγούμενο DIY show του, ο Sillyboy και η νεοσύστατη μπάντα του Sillyboy’s Ghost Relatives, αποφάσισαν να κάνουν live στο κέντρο της Αθήνας. 

Το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου, στο Death Disco, θα έχει τον ιδανικό καιρό “για να ξανασυστηθούμε”, όπως λέει και ο Χαράλαμπος Κουρτάρας, μπασίστας και παραγωγός, που πλέον γράφει μουσική και επαναπροσδιορίζει το υλικό του σαν Sillyboy, μαζί με τους αόρατους συγγενείς του, Γρηγόρη Μάγο στον ήχο, Μανώλη Γιαννίκιο στα τύμπανα, Αλέκο Βουλγαράκη και Θοδωρή Κοντάκο (κος Κ.) στις κιθάρες. 

Αγαπημένες στιγμές από το “Played” μέχρι το “Stalker”, με εμβόλιμα νέα ακυκλοφόρητα κομμάτια, θα σημάνουν ότι “ο καιρός γαρ εγγύς” για την επιστροφή του dance pop rock κουαρτέτου τόσο στην δισκογραφία όσο και στα live. 

Σε συνέχεια των καλών εντυπώσεων που άφησε η πρώτη εμφάνιση των IOTAPHI, το Ελληνοϊταλικό goth pop ντούο επιστρέφει στις Superbad Athens βραδιές για να ικανοποιήσει όσους ζήτησαν λίγο περισσότερο την προηγούμενη φορά. 

Η είσοδος είναι 5 ευρώ, ενώ θα υπάρχουν βελτιωμένες τιμές στο merch των 2 συγκροτημάτων.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

5 €
- €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.