Οι Magenta Flaws επιστρέφουν στη Death Disco

Οι Magenta Flaws στο πρώτο live της χρονιάς με νέες ενορχηστρώσεις αλλά και την πρώτη παρουσίαση κομματιών από το επερχόμενο 2ο άλμπουμ τους

Οι Magenta Flaws επιστρέφουν στη Death Disco την Παρασκευή 1η Φεβρουαρίου, για ένα ατμοσφαιρικό live με γνωστά tracks όπως το “Cutting loose” και το “Squares are circles”, αλλά και νέα κομμάτια από το επερχόμενο 2ο άλμπουμ τους.

Δύο χρόνια μετά την sold out παρουσίαση του debut album «Corridor» (2016) στον ίδιο χώρο και έχοντας ήδη στο ενεργητικό τους συμμετοχές σε μεγάλα εγχώρια φεστιβάλ, όπως αυτή στο Release Athens Festival μαζί με τους Thievery Corporation & τους UB40, οι Magenta Flaws ξεχωρίζουν για τα σκοτεινά και υπνωτικά live act, με επιρροές από ήχους trip hop / down tempo, electronica και alternative/progressive rock. Αυτή τη στιγμή ηχογραφούν το 2ο άλμπουμ, το οποίο θα κυκλοφορήσει στο τέλος του 2019.

Μαζί τους οι Holy Limbo, μία ηλεκτρονική μπάντα που δημιουργεί ηχοτοπία μετά-ψυχεδελικής rock, με επιρροές από downtempo trip hop, ambient και electronica. Η μουσική των Holy Limbo χαρακτηρίζεται από συμπαγείς μπασογραμμές και beat, minimal επαναλήψεις κιθάρας και synths, με χαρακτηριστικά κομμάτια τα “D Song” και “Pray for Change” από το πρώτο τους EP «First Circle» (2015).

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

5 €
- €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.