Ο Παύλος Παυλίδης στο Gazarte

Τραγούδια που ανασύρουν συναισθήματα... με μια χροιά διαφορετική

H προγραμματισμένη συναυλία για την Τετάρτη 25 Ιουλίου αναβάλλεται λόγω των τραγικών γεγονότων στην Αττική.  Η νέα ημερομηνία πραγματοποίησης του live είναι η Τετάρτη 29 Αυγούστου. Προς ενημέρωση όλων όσοι έχουν αγοράσει ήδη το εισιτήριό τους, αναφέρουμε ότι αυτό μεταφέρεται και ισχύει κανονικά για τη νέα παράσταση.


Με τον Ορέστη Μπενέκα στα πλήκτρα και τις λούπες και τον Αλέκο Βουλγαράκη στην ηλεκτρική κιθάρα έρχονται ως Παύλος Παυλίδης Trio δίνοντας νέα δυναμική στα κομμάτια της μουσικής πορείας του Παύλου.

Σε ένα live ιδιαίτερο και ατμοσφαιρικό, στην ομορφότερη ταράτσα της πόλης θα μας παρουσιάσουν ένα project που δουλεύεται καιρό.

Θα απολαύσουμε κομμάτια πολυτραγουδισμένα και άλλα, που δεν ακούμε συχνά σε ιδιαίτερες ερμηνείες, που ανασύρουν συναισθήματα με μια χροιά διαφορετική και γράφουν τις αναμνήσεις του μέλλοντος και του φετινού καλοκαιριού σε δύο live, ειδικά στημένα για το gazarte, που δεν πρέπει να χάσει κανείς.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

10 €
- 14 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.