Η Φιλαρμονική Ορχήστρα της Πράγας στο Παλλάς

Η Φιλαρμονική Ορχήστρα της Πράγας στο Παλλάς

Ένα μουσικοχορευτικό θέαμα με χορογραφίες της Άννας Αθανασιάδη εμπνευσμένες από τις σκηνές αγάπης της μεγάλης οθόνης

Ένα μουσικοχορευτικό πρόγραμμα αφιερωμένο στον έρωτα και την αγάπη παρουσιάζει η Φιλαρμονική Ορχήστρα της Πράγας που θα βρίσκεται στην Ελλάδα στις 13 & 14 Φεβρουαρίου στο θέατρο Παλλάς.

Μουσικές στιγμές, βγαλμένες από τις πιο διάσημες ιστορίες αγάπης της μεγάλης οθόνης, όπως «Love Story», «Τιτανικός», «Όσα παίρνει ο άνεμος», «West side story», «Star Wars», «Πέρα από την  Αφρική», «Doctor Zhivago» και πολλές άλλες.

Την ορχήστρα θα πλαισιώσει ένα χορευτικό θέαμα με χορογραφίες της χορογράφου Άννας Αθανασιάδη εμπνευσμένες από τις σκηνές αγάπης της μεγάλης οθόνης. Δυνατές σκηνές με αξεπέραστες μουσικές και τα σώματα των χορευτών να παρουσιάζουν τανγκό, βαλς, ή μια σκηνή ζηλοτυπίας πάνω στη σκηνή του Παλλάς, συνθέτουν έναν ύμνο στην αξία των αριστουργημάτων της κινηματογραφικής μουσικής.

Η Φιλαρμονική Ορχήστρα της Πράγας είναι ειδικευμένη στα soundtrack. Έχει ηχογραφήσει εκατοντάδες μουσικές συνθέσεις για ταινίες του Χόλυγουντ αλλά και του Ευρωπαϊκού και Ασιατικού κινηματογράφου.

Συντελεστές

Διευθύνει ο Friedemann Riehle

Solist:
Sabina Olijve,
 τραγούδι
Natalia Lisniak, βιολί
Marcel Javorček, πιάνο

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

17 €
- 58 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

6 Απαντήσεις

  1. Θα ήθελα πολύ να κερδίσω σας ευχαριστούμε γι Ατην ευκαιρία που μας δίνετε είναι καταπληκτική ευκαιρία ευχαριστώ μακαρι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.