«Wedding Singers»: Christmas Edition

Δύο live εμφανίσεις στην καρδιά των Χριστουγέννων

Τα άγρια αγόρια, οι «Wedding Singers», έρχονται στην καρδιά των Χριστουγέννων με δύο εμφανίσεις στο ΊΛΙΟΝ plus, τις Πέμπτες 29/12 και 5/1 σε ένα μουσικό-χορευτικό show. Νέοι, γέροι, προλεταριάτο και άρχουσα τάξη, αγόρια, κορίτσια, άσπροι, μαύροι, πράσινοι, κόκκινοι, κίτρινοι, οι του “si” και οι του “no” (ένεκα της ημέρας) θα γίνουν ένα χορευτικό γαϊτανάκι.

Οι Wedding Singers είναι μία dance/ pop/ rock/e lectronica μπάντα που έχει διακριθεί για τον τρόπο με τον οποίο διασκευάζει ζωντανά χορευτικές επιτυχίες από την δεκαετία του ’90, με την μέθοδο του mixtape, του mashup & του live mixing. Έχουν εμφανιστεί σε μεγάλα φεστιβάλ όπως το ΑRΚ, το Ejekt (μαζί με τον James Blake και τους Pet Shop Boys), έχουν παίξει σε πολλά μουσικά στέκια ανά την Ελλάδα αλλά και σε πολλούς … γάμους (επιβεβαιώνοντας κυριολεκτικά το όνομά τους), ενώ το καλοκαίρι του 2015 πραγματοποίησαν το πρώτο μεγάλο τους live στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής. Τον Οκτώβριο του 2015 με το τραγούδι τους «Εlectric Wire» κέρδισαν τον διαγωνισμό του Jumping Fish της Cosmote για την δημιουργία δίσκου με δικές τους συνθέσεις.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

8 €
- €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.