Οι Puta Volcano ζωντανά στην Αθήνα

Ένα live αφιερωμένο στις desert rock και Seattle ‘90s επιρροές τους

Τον άκρως πετυχημένο κύκλο, διάρκειας ενός και κάτι χρόνου από την κυκλοφορία του -δεύτερου σε σειρά- full length album “Harmony of Spheres” και την επιστροφή τους από το πρώτο τους tour εκτός συνόρων λίγες μόλις μέρες πριν, θα γιορτάσουν οι Puta Volcano την Παρασκευή 25 Μαΐου στο Temple, το νεόδμητο και ανερχόμενο “Ναό” της underground Αθηναϊκής μουσικής σκηνής, έχοντας μαζί τους εκλεκτούς καλεσμένους.

Μετρώντας ήδη εφτά χρόνια παρουσίας στο χώρο της ευρύτερης Ελληνικής rock σκηνής, ένα EP (σε παραγωγή του διεθνούς φήμης, θρυλικού και προσφάτως αποθανόντος, Chris Tsangarides) και δύο full length κυκλοφορίες, οι Puta Volcano διευρύνουν το ακροατήριο και τους μουσικούς τους ορίζοντες με σταθερά βήματα, εμπλουτίζοντας διαρκώς τον ήχο τους με ετερόκλητα και άκρως ενδιαφέροντα στοιχεία, αποτίοντας πάντα φόρο τιμής στις desert rock και Seattle ‘90s επιρροές με τις οποίες ανετράφησαν, και διαμορφώνοντας έτσι το “volcanic rock” προσωπικό τους στίγμα, με όχημα τις υπνωτιστικές γκρούβες και τα συμπαγή και δεμένα παιξίματά τους.

Το πρόσφατο “Harmony of Spheres”, αυτόν τον πρώτο του χρόνο “ταξίδεψε” τόσο εντός, όσο και (κυρίως) εκτός συνόρων, αποσπώντας θετικότατες κριτικές και σχόλια από κοινό και μουσικό τύπο, γεγονός που οδήγησε αναπόφευκτα στη γρήγορη εξάντληση του πρώτου vinyl pressing, με την ανακοίνωση του repressing να αναμένεται από μέρα σε μέρα! Την κυκλοφορία ακολούθησαν συναυλίες σε όλη την Ελλάδα και τα σημαντικότερα εγχώρια φεστιβάλ, ενώ η μπάντα επίκειται -ως προαναφέρθηκε- τον Μάιο να αναχωρήσει, συνοδεία των Purple Dino, για την πρώτη τους mini Ευρωπαϊκή περιοδεία με εμφανίσεις σε Αυστρία, Ρουμανία, Ουγγαρία, Σερβία & Βουλγαρία.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

6 €
- 8 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.