Οι Postmodern Jukebox Orchestra σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

POSTMODERN JUKEBOX ORCHESTRA

Με διασκευές που μας μεταφέρουν σε προηγούμενες δεκαετίες

Οι Postmodern Jukebox Orchestra εμφανίζονται στην Τεχνόπολη της Αθήνας την Τετάρτη 28 Ιουνίου και στη Μονή Λαζαριστών της Θεσσαλονίκης την Πέμπτη 29 Ιουνίου.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο συνθέτης και πιανίστας Scott Bradlee, ίδρυσε μια ιδέα…  Αυτή η ιδέα στηρίχτηκε στη μαγική φόρμουλα «παίρνεις τις Top 40 επιτυχίες του σήμερα και τις διασκευάζεις χρησιμοποιώντας τη μουσική του μεσοπολέμου». Μια ιδέα, που είχε σαν αποτέλεσμα τους Postmodern Jukebox. Εβδομήντα και πλέον καλλιτέχνες, κάτω από την καθοδήγηση του ιδρυτή και ψυχής της ομάδας τραγουδούν στους ρυθμούς της swing, της jazz, του fox-trot  και της soul. Ο Scott Bradlee επιλέγει τις επιτυχίες που θα διασκευαστούν, κάνει την ενορχήστρωση και διαλέγει τους καταξιωμένους καλλιτέχνες ή τα νέα ταλέντα που θα κάνουν την ερμηνεία.

Ο ίδιος, υπερήφανος για τις ικανότητες όλων των μελών της ομάδας του δηλώνει: «Πρόκειται για τον καλύτερο συνδυασμό διαφορετικών προσωπικοτήτων και διαφορετικών μουσικών, που μας επιτρέπει να προσφέρουμε στους  πιστούς φίλους μας μια καταπληκτική, μια μοναδική εμπειρία. Μας επιτρέπει να τους μεταφέρουμε στο πιο εντυπωσιακό πάρτι, στο πιο αυθεντικό, στο πιο ενθουσιώδες πάρτι της δεκαετίας του 30 ή του 40. Μία συναυλία των Postmodern Jukebox είναι το μόνο μέρος που μπορείτε να ζήσετε όλα αυτά και πολλά άλλα, μέσα σε μια νύχτα».

Το ελληνικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να ζήσει το πάρτι των δεκαετιών και να χορέψει στους ρυθμούς και στις διασκευασμένες επιτυχίες των Beyonce, Rihanna, Lady Gaga, Justin Timberlake, Katy Perry, Miley Cyrus, Justin Bieber, Britney Spears,  Ariana Grande, Taylor Swift, Jason Derulo, Snoop Dogg, Nicki Minaj, Celine Dion, Whitney Houston , Metallica, Wham, Madonna, Guns N’ Roses, Bon Jovi, Backstreet Boys, Aerosmith, Beatles, Radiohead, David Bowie, Red hot Chili Peppers, Adele, George Michael, Metallica, Bruce Springsteen, Bruno Mars, Blink 182, The Killers, John Legend, NSYNC, Nirvana, The Fugees, Gorillaz, Green Day και πολλών πολλών ακόμη.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

25 €
- 45 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

3 Απαντήσεις

  1. Το ζήτημα είναι, θα είναι μαζί τους και η Sarah Reich που εικονιζεται στην αφίσα και είναι,μια θεά με κλακετοπάπουτσα…..;;;; Γνωρίζει κανείς;

  2. Το σχόλιο μου είναι πως θέλω αλήθεια πολυ να κερδίσω προσκλησεις πρώτον γιατι μου αρεσουν πολύ οι μουσικοι της μπάντας, δεύτερον γιατι ειναι ακριβα και ολοι οι φιλοι μου το σκεφτονται και πρεπει να παρω καποιον μαζι οσο να πεις και τριτον γιατι δεν κερδιζω ποτε! Αυτα 🙂

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.